Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Svedoci smo svakodnevnih sitnih kradja. Policija je pasivna, cesto i ne izlazi na pozive, kada izlazi, ne vrsi prikupljanje fizickih dokaza, jer sve to kosta. Sve se resava time da je to sitna kradja.
Drzava je cinicna, na takav nacin umesto socijalne politike zapravo dozvoljava siromasnom sloju stanovnistva da prezivi od tudjeg rada i muke.
Postenom gradjaninu su ruke vezane, zakon vam dozvoljava da delujete samo istom silom kojim vas i napadnu. Ako primenite vecu silu, imate sansu da i vi zaglavite u zatvoru. Ukoliko postavite zmiju otrovnicu ili razvucete struju u razne metalne predmete unutar svog poseda, neko od provalnika strada, bit cete zatvoreni zbog ugrozavanja tudje bezbednosti.
Upadaju u staracke kuce, maltretiraju ih dok ne odaju gde skrivaju novac, sitno potkradaju oluke, ograde, cupaju kablove iz zidova... Drzava je pasivna...

Dokle ce sve to da vodi? Lopovi ce se osiliti sve vise.

Danas su mi po mozda po sesti put presekli ogradu (ovog puta na 3 mesta), srecom ovog puta nisu nista uspeli da ukradu. Naravno, ``sitna`` steta, policija ne izlazi...

Kako se zastititi lopova? Sta ako fizicki nasrnu na pr moje roditelje ili decu? Kako se zastititi? Sta bi vi uradili da nadjete uljeza na vasem posedu, sa ocitom namerom kradje?
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 12:14 am.