Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Preuzela sam iz "Blic Zena", moze vam biti interesantno da procitata a ako nije nek ode u zaborav....

Lepo je imati prijateljice kojima možete da poverite svaku tajnu i s kojima možete sve da delite, ali postoje neke stvari iz vašeg bračnog života koje čak ni vaša najbolja prijateljica ne treba da zna.

Ne odajte bračne tajne olako, dug jezik može da vas košta prijateljstva ili u gorem slučaju braka. Saznajte koje bračne tajne, za dobrobit vaše bračne zajednice, je najbolje zadržati između vas i vašeg supruga.


1. MISLITE DA SE VAŠ MUŽ (OPET) PONAŠA KAO BUDALADobro je pojadati se prijateljici o tome da vas suprug ponekad izluđuje. Malo prigovaranja je u redu, ali treba znati kada stati jer kad jednom uverite prijateljice da vam je suprug budala, one to neće lako zaboraviti.

Vas će ljutnja proći i možda ćete i zaboraviti kakvim ste sve pridevima u afektu častili muža pred prijateljicama, ali one će ih jako dobro zapamtiti.2. KOLIKO VAS DVOJE ZARAĐUJETEVeć je dovoljno što parovi često upoređuju ko ima veću kuću, ko vozi bolji automobil, pa je informaciju o tome kolike plate imate vi i vaš životni partner bolje zadržati za sebe. U suprotnom, prijatelji bi mogli da vas nepravedno procene ili precene.

Sigurno ne želite da prijatelji vaše probleme smatraju nevažnima jer misle da zarađujete previše novca da biste imali prave probleme. Ili da se smatraju superiornijim jer zarađuju više od vas – iako pravi prijatelji ne bi radili ni jedno ni drugo, bar ne svesno. Ako želite da zadržite sklad u prijateljstvu, stanje vaših bračnih finansija neka ostane privatna stvar.3. KOJE OD VAŠIH PRIJATELJICA VAŠ MUŽ NE VOLINemojte dozvoliti da vas bračni život udalji od prijateljica. Ako se vašoj bliskoj prijateljici ne sviđa vaš muž, ili obrnuto, nemojte mu to reći (ili njoj). O tim nesimpatijama nemojte govoriti ni ostalim prijateljicama, pogotovo ako ta prijateljica ničime nije zaslužila netrpeljivost od strane vašeg supruga.4. SOČNE DETALJE IZ VAŠEG SEKSUALNOG ŽIVOTAZabavno je sa ženskim društvom čavrljati o seksu, upoređivati partnerove veštine i hvaliti se sjajnim bračnim seksualnim životom, ali neke detalje iz spavaće sobe bolje zadržite za sebe. Otkrijete li devojkama, na primer, nadimak koji ste dali njegovom penisu može da se dogodi da narednih nekoliko meseci vašeg muža neće moći da pogledaju u oči. Veličina njegovog penisa, fetiši koje voli i slični intimni detalji takođe neka ostanu između vas dvoje.5. KOLIKI SU VAM DUGOVISkoro svaki bračni par ima kredite i dugove, a bili oni veliki ili mali nisu tema o kojoj treba razgovarati s prijateljima. Oni će se možda uvrediti ako se hvalite time kako se vama i vašem suprugu tokom godina skupilo malo dugova. Ako se pak jadate da ste u velikim dugovima, prijatelji vas možda neće pozvati na zajedničko letovanje u strahu da će delom i vas morati da finansiraju jer su u boljoj finansijskoj situaciji, piše Zadovoljna.6. S KIME BISTE SPAVALI OD VAŠIH PRIJATELJANeki bračni parovi šale se s kime bi od svojih prijatelja spavali. Normalno je imati fantazije, ali opasno je deliti ih s drugima. Kažete li prijateljici da maštate o mužu druge prijateljice i njoj se vaša tajna omakne u društvu, možete se dovesti u vrlo neprijatnu situaciju. Zato ovu tajnu nemojte da delite ni sa kim drugim osim sa suprugom. Dobro razmislite pre nego što kažete i njemu.


ja jos nisam udata ali one koje jesu nek paze 8)
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 1:15 pm.