Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
idiote! majmune! kretenu! budalo! ...ti Boga! sunce ti ...!jesu samo lakši oblici psovanja.imali smo prilike na ovom forumu videti u više navrata,kakve tek "psovke" postoje,jel tako?naravno,neki su ih od nas doživeli lično,a neki su bili obuhvaćeni posredno,naravno bilo je i onih,koji su to sve na stranicama foruma,šatro nemo posmatrali,ali su negde sa strane(fb.,skyp....itd.)aktivno učestvovali u naoštravanju onih,koji su ovaj forum,čašćavali psovkama,ako se to uopšte i može svesti pod psovanje?no,nije mi bila namera,podsećati zainteresovane na ono što se događalo i događa i samog sebe mogu svrstati u one,koji su znali počastiti psovkom neke od članova.dakle,šta su psovke?da li su one samo reči ili mnogo više od reči?
"psovka jeste verbalniakt s nekom namerom,akomstavimo u zagrade posebne slučajeve i primene psovke,ona nikako nije neutralna i predstavlja akt agresije,napadačko-odbambreni mehanizam,koji nekog ili nešto napada."______________kraj citata.
elem,šta sam ja ustvari hteo sa otvaranjem ove,nadasve,dubokoumne teme?hteo sam da pokušamo ispolemisati,ali u mirnom duhu,sledeća pitanja:
1.da li je psovač jaka ili slaba osoba?
2.da li je psovka samo reč ili ?
3.da li je psovka jača od fizičkog kontakta?
4.da li je psovka normaln akt,ako smatramo da jeste,kad on to prestaje biti i postaje klinička dijagnoza?
5.psujete li i kad?

...lično se koristim psovkama u svojoj svakodnevnici,kako u opštoj komunikaciji sa ljudima,tako i svojim unutrašnjim razmišljanjima.
lično mislim,da prekomerna upotreba psovki,odlikuje slabiće i sitnodušna čovekolika stvorenja.u nekim slučajevima,doživljavao sam psovke upućene meni,jačima od fizičkih udaraca...

NAPOMENA
...molim eventualne učesnike na temi,da lične frustracije,provokacije drugih i ostalo useravanje ovog foruma,zadrže van ove teme,hvala.
u suprotnom,istog ću tako napušiti,da će sam akt psovanja,pasti u senku pred onim kako ću eventualnu personu opsovati.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 6:03 pm.