Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

kad vec pomenu voz igrom slucaja videla sam kako sada izgleda daleko je od onog pilicarskog iz moje mladosti...samo da jos malo naloze lokomotivu...Kevin Richardson spasio je ovog lava dok je bio mladunče i čuvao ga je u svojoj kući. Kada je postao previše velik, pustio ga je u divljinu.

10 godina kasnije lav je postao kao i svi ostali lavovi u Africi veoma nasilan, ali kada je Kevin poželeo da ga vidi - lav mu je polako prišao i zagrlio ga.
Donna..

Nemam više strpljenja za neke stvari; ne zato što sam postala arogantna, jednostavno zato što sam došla do jedne tačke u svom životu kad ne želim više gubiti vreme na ono što me rastuži ili ranjava. Nemam više strpljenja za cinizam, preterane kritike i zahteve bilo koje vrste. Ne posvećujem više ni jednu minutu onome ko laže ili želi manipulisati.

Odlučila sam da ne volim one koji me ne vole i da se ne osmehujem onima koji se meni ne osmehuju. Nemam više strpljenja za one koji ne vole životinje. U prijateljstvu mi smeta nedostatak lojalnosti i izdaja, i nemam više strpljenja za to.

I naročito… nemam više strpljenja s onima koji ne zaslužuju moje strpljenje.

– Meryl Streep & Damica
grin
Poslednja izmena Jun 6, 5:48 pm od Lejla83.
Čovek samo srcem jasno vidi..Bitno je očima nevidljivo..
Poslednja izmena Jun 7, 9:48 pm od samo-tvoja.
   lajkuje ovo
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 4:08 pm.