Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: DISCOTOP...
Preuzeto sa "Beograd 202 Online | Pitajte Glavnog urednika Beograda 202"

goran- Sreda, Mart 14, 2007 23:39
Pitanje: postovani urednice,kada je tacno i iz kog razloga ukinut disko susret,koji smo toliko zeljno iscekivali svake arede u 21.00,i koliko je izvodljivo vratiti tu emisiju u program !!!

Odgovor: Gorane, mnoge emisije nestaju, ali, nastaju i nove. Da li će se, možda, pojaviti neka koja će imati slične sadržaje zavisi i od želja naših slušalaca. Znači, Vaš predlog je pribeležen i biće uzet u razmatranje na kolegijumu. Pozdrav.

Goran- Četvrtak, Mart 15, 2007 17:18
Pitanje: Postovani urednice,hvala na iscrpnom odgovoru,i verujem da ce vas kolegijum veoma ozbiljno pristupiti razmatranju mog predloga,a verujem (koliko sam mogao da vidim na vasem sajtu)i mnogih istomisljenika i slusalaca koji su sa nestrpljenjem iscekivali Sredu 21.00 i legendarnog Dragana Kozlicu,i vratiti ako ne istu,onda bar slicnu emisiju,verujem da ima slusalaca koji prate i ozbiljnu muziku,ali mislim da smo mi koji smo slusali ,i slusamo disco muziku,zajedno sa dasnjom generacijom mladih u prednosti nad pomenutim slusaoceima ozbiljne muzike.Unapred zahvalni fanovi Disco Susreta.Pozdrav vama i celom kolegijumu !!!
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 11:10 pm.