Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Nema mi Viteza...a mora neko i 'vake teme da pokreče...

Čovek je postavio na internet snimak na kojem pali Kuran...i sad mu preti do osam godina robije zbog izazivanja verske, rasne i nacionalne mržnje. Zato je pre manje od mesec dana 2000 policajaca obezbedživalo izložbu neke "umetnice" koja je Isusa predstavila kao homiča i trandžu. Znači jedno je izazivanje mržnje...a ovo drugo nije?

Navijači Novog Pazara su postavili transparent na kome se rugaju žrtvama iz "žute kuče"...i odmah su pohapšeni. Taj transparent je bio odgovor navijačima Rada koji su se prethodno rugali žrtvama iz Srebrenice...ali tad niko nije uhapšen?

Siledžije koje su napale francuske navijače i pri tom izazvali smrt jednog od njih kažnjeni su kaznama tek neznatno manjim nego ubice iz JSO...a kad su im te kazne prepolovljene na i dalje debelo dvocifrene..."javnost" u Srbiji je poludela. Pošto policija ima snimak gde šankerica iz obližnjeg kafiča zove 92 i prijavljuje tuču i "DA JE JEDAN MLADIČ SKOČIO PREKO OGRADE I PAO DOLE", pošto se javio čuvar parkinga čiju izjavu da je mladič sam skočio je policija i onda zanemarila pa ga čak ni da da izjavu nisu zvali, potvrdžene su drakonske kazne. Šta mislite kolike bi te kazne bile da je poginuo neki naš sugradžanin, da ne kažem Srbin? I koliko život nekog stranca u Srbiji više vredi nego život bilo kog od nas?

Ovi dogadžaji uglavnom pored nas prolaze ne dotičuči nas se puno...dok neko od nas ne dodže na red...
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 5:18 am.