Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

(http://img71.imageshack.us/img71/6195/skroviste2jr7.gif)


Očjekujem ostatak ekipe.......debeli šef će kasnit bit će zadržan u inozemstvu radi špijunaže,sir Olivere,Alane,Bobe molit ću vas da ulazite kroz otvor B ulaz A osmatra CIA,KGB i neka obavještajna služba iz Somalije.
- Ima li koga?
- Ovdje nema nikoga!
- Ako nema nikoga, ko ste onda vi?
- Ja nisam onaj koga vi tražite!
- A otkud vi znate koga ja tražim?
- A otkud vi znate da ja ne znam koga vi tražite?
(http://img547.imageshack.us/img547/4028/52351750753200926486911.jpg)
“Bolje ispasti budala nego iz voza.” wink
Tko vrijedi leti
tko leti vrijedi
tko ne leti
ne vrijedi
wink
za neupućene

Централа групе ТНТ се налази у Њујорку, мада се са временом отвара и „подружница" (филијалаWink у Лос Анђелесу, коју води Велики Цезар (прије сукоба са остатком групеWink и мистер Ламп (послије сукоба са Великим ЦезаромWink. У њој су и браћа Боба Рока. Иако већина епизода почиње и завршава се у цвјећарници, радња великог броја епизода се догађа и на другим мјестима, стварним или измишљеним. Нпр. у Ираку (епизода „Пустињаки блесак“), Бразилу (читав циклусWink, Парадору (пародији на латино-америчке банана државеWink.Алан Форд је сиромашни плавокоси младић који је одрастао у сиротишту. Врло је наиван и добродушан, па га често искоришћавају. Игром случаја и замене идентитета постаје тајни агент и члан групе ТНТ. Ова група, коју чине најразличитији ликови, решава бројне тајне задатке, редовно ризикујући властити живот. Међутим, од тога немају неке велике финансијске користи, већ су стално гладни и обучени у дроњке. Седиште групе ТНТ је цвећара, а место радње град Њујорк.
Остали чланови групе ТНТ:

* Вођа групе ТНТ је Број 1, старац у колицима и са дугачком брадом. О њему лично се не зна готово ништа. Он, међутим, има малу црну књижицу у којој се налазе подаци и греси из прошлости о свему и свакоме. Број 1 је изузетно шкрт, па све финансијске успехе групе задржава за себе, а својим људима даје тек мрвице. Често зна и испричати понеку историјску причу где се уз познате историјске личности, па чак и из давне прошлости, појављује и он лично.
* Роберт Боб Рок је ниског раста и има велики нос. Због тога је врло искомплексиран и танких живаца. У вечној је свађи са свима. Има три брата, Тима, Тома и Тумба, који су раније били криминалци. Њихов отац је погинуо у пљачки банке, а мајка је погубљена на електричној столици.
* Сир Оливер је Енглез и увек је у оделу, са полуцилиндром. Најспособнији је члан групе, али има незгодну навику да украде све што му дође под руку.
* Грунф је проналазач који је у стању да за невероватно мало новца створи најразличитије направе. Ти изуми готово увек раде, али скоро никада онако како би требало. Грунф је немачког порекла, а његови преци су се презивали Грунт. Када су доселили у Америку, онда су то презиме „... из темеља промијенили у Грунф“. Грунф често носи мајице са најразличитијим натписима нпр. Тко лети вриједи, тко вриједи лети, тко не лети не вриједи или Боље нечастан узмак него частан пораз.
* Шеф је некада био заменик Броја 1, а сада само спава у цвећари.
* Јеремија је човек који болује од свих могућих болести и непрестано кука како ће умрети. Најбоља му је изјава: Имам чир на дванаестерцу који ће ускоро пријећи на тринаестерац!
* Постоје и бројне животиње које деле судбину чланова групе ТНТ. То су пас Носоња, брбљиви папагај Клодовик, мачка Пруди ...
(http://i45.tinypic.com/bhwz6r.jpg)
znaš ono kada sve krene loše...a prijatelji te sete na Marfijev zakon ;-)
winkPrimamo članove možeš bit ova mačka Prudi wink
(http://www.balkanmagazin.net/Storage/Global/images/2009/javno%20mnjenje/maj/AF6-ilus.jpg)
o druzba se skuplja polako :D :D
"I...neka pobijedi najbolji!"

"A zasto ne bih pobijedio ja?" :?
o druzba se skuplja polako :D :D

Stigao si prijatelju " što okom vidi rukom ne promiče "
Veliki pozdrav očjekujemo ostatak tima.
hvala, momci, evo vam za žvaku roll
Ko sanjari drhti. Ko drhti sanjari ili mu je hladno.


Bolje hrabro ustuknuti, nego kukavički pobjediti! 8)
"Upisao sam dopisni tecaj.Ali mi je ponestalo onog sto vi kapitalisti zovete...hm...prljavi novac."
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 2:33 am.