Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Ima li danas pravih dobrotvora kod nas. Na listi zaduzbinara ni traga ni glasa od imena najbogatijih srpskih biznismena. Oni koji sada imaju velike pare ponasaju se kako se ponasaju, znamo svi, i vecina bi pre izdvojila nesto za Estradu nego za kulturu. Doduse ima donacija pojedinih sa poprilicnom svotom novca, ali pitanje je da li je to pravo donatorstvo ako se tom novcu ne zna poreklo, ili mislite da to uopste nije ni bitno. Malo da se poprica o ovome . . .

p.s.
Serendanje po obicaju dozvoljeno!
Da li se npr. biznismeni tipa M.Popovića, ili ti "Kralja bakra" (i sličnih njemu), uklapaju u šemu donatorstva, s obzirom da se o njegovim tokovima novca malo zna, a ovde se pokreću izuzetno osetljive akcije tipa "Bitka za bebe i porodilišta" ... ili to opet ništa nije važno, nego samo sevaj lovu!
Tu je i Belville, gotovi stanovi vrhunskog kvaliteta, spremni za useljenje. koji se Nalaze se na elitnoj lokaciji na Novom Beogradu, u blizini Delta City-ja. Nije bitno šta i kako je građeno, čije je, dal je neko prao lovu, useljavaj se i ćuti, a čiji je gazda takođe poznati "donator".
Donatorstvo srpski biznismena


Донирај прво ти њих са једним "h", овако се сад они осећају

закинутим.

wink
Nešto sam skeptik, jer iver nejde daleko od klade.
HIJENE SU TO...NEMA DONATORSTVA BEZ INTERESA TJ PRANJA PARA....
BIZNISMEN NEMA V R E M E N A DA VIDI PATNJU DRUGIH LJUDI..DA IMA NE BI BIO TO STO JE. NOVAC MENJA SVE A PONAJVISE SRCE!!!................. crytwisted
HIJENE SU TO...NEMA DONATORSTVA BEZ INTERESA TJ PRANJA PARA....
BIZNISMEN NEMA V R E M E N A DA VIDI PATNJU DRUGIH LJUDI..DA IMA NE BI BIO TO STO JE. NOVAC MENJA SVE A PONAJVISE SRCE!!!................. crytwistedMoz da bidne al ne mora da znaci wink
Ako ne budemo bolji, bicemo gori.
Mislim da ovi današnji što poklanjaju su lako došli do love, i to u kratkom vremenu, pa im tako stečene pare mnogo i ne znače. Npr., Severininog Milančeta (jadničak) je u mašinu ubacio najveći neplatiša poreza Amerike, izvesni Marko Rič, koji je maher za šamaranje para bilo gde na zemaljskog kugli. Kao Amer, nije imao baš velike šanse u Rusiji, i zato je poturio ovog taksistu iz BG da mu po završava poslove, a ovaj naš se opet lepo ugrađivao. I to je ta lova ... Činjenica je da Milanče nije uprapastio naša preduzeća kao mnogobrojni odavde, al zato su platila neka ruska sa Urala, koja su se bavila dobijanjem i preradom bakra. Fazon je vrlo prost, prodavo se ruski bakar po svetu za bagatelu, ali svojim of-šor kompanijama, a posle odkupa išla je tržišna cena - prosto ko pasulj, samo treba da si u igri, ne treba ti nikakva pamet. Mada, dosta njih, i ovako zarađenu lovu ne daju nikom, već je peru za sebe, tako da donacije od ovih para ne znam dal treba smatrati donacijama u pravom smislu reči, ili daj šta daš, bolje išta nego ništa :!:
Donatorstvo srpskiH biznismena


Донирај прво ти њих са једним "h", овако се сад они осећају

закинутим.

wink

Sad je dobro, a?
Slabo nešto ovi naši dreše kesu, a?
ljudi, bez obzira na svoju imucnost, doniraju u tri slucaja:
1. da ostvare neki svoj interes (klijent te zamoli da budes sponzor ili donator neke sportske ili druge priredbe, i ne mozes odbiti)
2. da sebi smanje porez
3. da umire svoju savest

br 2. se ne radi jer ova zemlja nema adekvatan poreski sistem
br 3 se ne radi jer religija ni samoupravna kolektivna svest ne utice vise na ljude.
"Ako uspemo da nađemo pristup koji će zadovoljiti potrebe siromašnih na način koji će doneti profit biznismenima, a glasove političarima, našli smo održiv put ka smanjenju nejednakosti u svetu“, rekao je Bil Gejts povodom svoje nove misije koju je nazvao „kreativni kapitalizam“.
To sto se ti nasekiras, mene izricito iritira, jer sekiras bagrem pod kojom sam ljubio.
Cinjenica da neces ni da se sagnes kao sve normalne drvosece, vec sekiras drvo stojecki na 120 cm visine stvara u meni bes i revolt, cime ukidam sve svoje donacije prema tebi.

Moz samo jedno pivo da dobijes, ali da mi odradis neki poslic!

lol
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 5:17 pm.