Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
"nearh",ako ti nije tesko da das svoj osvrt???(naravno i drugi).Nema veze sa dzezom,ali ima sa muzikom.
Primijetio sam da sinovi i cerke slusaju istu muziku kao i njihovi roditelji,(cast manjini)i to sa potpunim uzivljavanjem,sto je u moje vrijeme bilo NEZAMISLIVO.Generacijske suprotnosti itekako su bile vidljive u muzickim pravcima.
Znaci radi se o turbo-folk-u,gdje sam vec ranije napisao da je to poslijednji krik ruralnog covjeka u vremenu emancipacije.


Ne znam da li sam ja baš prava osoba da dam odgovor na ovo pitanje, ali pokušaću, iako zbog ozbiljnih i brojnih obaveza u golom preživljavanju, ni blizu nemam vremena i entuzijazma da pratim, u potrebnoj meri, savremena muzička zbivanja .
Slažem se sa tobom u tvojim zapažanjima. Pop kultura u brojnim svojim oblicima nesumnjivo utiče u većoj ili manjoj meri na sve nas. Ljudsko društvo, ma koliko specifično, je ipak deo prirode i u njemu deluju opšti prirodni zakoni. Svaka akcija rađa i reakciju. Tako i snažan pritisak pop kulture na našu pojedinačnu i kolektivnu svest, sigurno izaziva i odgovore i reakcije. Tako je i sa turbo folkom. Sklon sam da se u visokom stepenu složim sa tobom da je tvoje objašnjenje postojanja fenomena turbo folka korektno....
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 11:04 pm.