Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Iako smo svi još u emotivnoj fazi koju je izazvao odlazak naše Tuti, usudio bih se da kažem koju, nadam se pametnu, iako je za to možda još prerano, pa tako rizikujem da se izložim emotivnim reakcijama pojedinih članova i ma kakve ta reakcije bile ja im neću zameriti, niti replicirati.
Naime, da pođemo dedukcijom (kako je to zaista pametno rekao jedan uvaženi član ovoga sajta). Da li je Tuti osoba koju može da zaplaši bilo koja, pa i državna, administracija, a ne naša Adminka, u tolikoj meri da ne objasni makar i posredno svoj odlazak? Naravno da nije. Koliko sam je upoznao bila je hrabra, principijelna i uporna i svakako bi našla načina da se izbori sa svakom nepravdom da joj bila naneta, bilo od nekog od nas, bilo od administratora Upoznavanja. Zatim, Tuti je čedo visoko urbane sredine, oplemenjena sjajnim obrazovanjem, kosmopolitizmom, beskrajno širokom dušom i retko pozitivnim i odgovornim osećanjem pripadnost grupi. U sebi sam joj tepao i nazivao Alfa Ženkom Upoznavanja (nadam se da mi vi i ona nećete zameriti), upravo zbog tog izbalansiranog prilaza svim članovima sa kojima je komunicirala. Bila je rođeni vođa na jedan žensko mudri, suptilan i efikasan način, svojstven samo najmudrijim osobama. Da li bi takva ličnost otišla, praktično bez ikakvog objašnjavanja. Ja u to apsolutno ne verujem.

I na kraju, nemojmo se sada prozivati ko joj je dao podršku, a ko ne. Njoj i nije bila potrebna nikakva podrška, jer problem o kojem se govori ipak je suštinski marginalan i životno potpuno nebitan. Samo se nadam da nije nešto ozbiljnije. Lično bih najviše voleo da je otišla zato što ju je nešto na sajtu ili neko od nas iritirao. Sa zadovoljstvom bih prihvatio činjenicu da sam to bio i, recimo, ja.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 10:17 pm.