Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

mrgreen
Attachment-i
Carpe diem.Acta,non verba.
Smekeru, u ono vreme su postojali Slaveni i nisu znali, jesu li Hrvati ili Srbi!

Idem putem jedem bonbonjeru, na te mislim zveknem u banderu! :*
Verna zena je ona koja je odlucila, da ce celog zivota nervirati samo jednog muskarca!
zedlion kaže...

Smekeru, u ono vreme su postojali Slaveni i nisu znali, jesu li Hrvati ili Srbi!Jok ti si znao,postojala je i tada razlika,doduse manja,mnogo manja Wink
Carpe diem.Acta,non verba.
Kao da je sada velika razlika! Smile

Idem putem jedem bonbonjeru, na te mislim zveknem u banderu! :*
Verna zena je ona koja je odlucila, da ce celog zivota nervirati samo jednog muskarca!
mrgreen
Attachment-i
Carpe diem.Acta,non verba.
ZED za divno cudo i jeste velika razlika
Carpe diem.Acta,non verba.
mrgreen
Poslednja izmena Septembar 20, 2:37 pm od PlaviSmeker.
Attachment-i
Carpe diem.Acta,non verba.
mad
Attachment-i
Carpe diem.Acta,non verba.
e ovo treba znati
Attachment-i
Carpe diem.Acta,non verba.
imas neki dobar pornic blondi,ovo sam gledaoroll
Najgori od svu decu
Браћа Милош и Митар Тарабић сматрају се највећим српским пророцима који су успели да предвиде многа историјска дешавања која ће се на овом простору одиграти у 19. и 20. веку.

Издвојили смо за вас пет највећих пророчанстава браће Тарабић која су објављена у “Креманском пророчанству”. Ми смо их поређали по хронолошком реду.

1. Убиство кнеза Михаила
– Послије смрти књаза Милоша доћи ће да влада његов син Михаило. Он ће владати добро. Он ће узети градове од Турака и ишћераће их из Србије. Али кад почне да ради да узме Босну ондакар ће погинути од својих људи – овако су Тарабићи предвидели атентат на кнеза Михаила Обреновића 1868. године.

2. Мајски преврат
Кремански пророци предвидели су и да ће почетком 20. века доћи до Мајског преврата, а ево како су описали смрт краља Александра Обреновића и његове супруге Драге Машин у ноћи између 28. и 29. маја 1903. године:

– То дијете метнуће на главу круну краљевску, али ће бити зле руке и зле среће, умријеће у најбољем добу. Он ће имати сина јединца и тај ће бити горе среће но што му је отац био. Неће имати од срца порода. Ондакар ће једног дана погинути и краљ и краљица. Погинуће у самоме двору.

3. Први светски рат
За Тарабиће се тврди и да су предвидели први и други светски рат. С обзиром да појмови великог и светског рата у њихово време нису били познати, они су их описали као опште ратове.

– Све велике силе удариће једна на другу. Крв ће се потоцима прољевати. Изгинуће много свијета у општем рату. Многе ће се мајке у црно завити, јер ће своје најмилије изгубити. Много ће ђеце без родитеља остати. Срби ће бити истерани из Србије, али ће се вратити – овако су кремански пророци описали Први светски рат.

4. Проналазак телевизора
У “Креманском пророчанству” тврди се да су Тарабићи предвидели појаву многих изума, попут телеграфа и телефона. Заговорници теорије да је “Креманско пророчанство” превара наводе да су неки од изума већ постојали у свету у време Тарабића, те да су лако могли прорећи да ће они и у Србији почети да се употребљавају кад-тад.

Међутим, за један изум, Тарабићи у своје време никако нису могли знати, а то је телевизор који се појавио тек у другој половини 20. века, а који су они овако описали:

– Човјек ће направити сокоћало са приказама, кутију са неким дугмадима и сликама, али неће бити у стању да комуницира са мном који ћу бити мртав, иако ће ове кутије бити близу овом другом свијету, као што су длаке на глави близу једна другој.

5. Трећи светски рат
За многе ствари из “Креманског пророчанства” верује се да тек треба да се догоде. Једно од још неоставрених пророчанстава је оно за које се претпоставља да се односи на Трећи светски рат:

– Кад мирис изиђе из пољског цвијећа, кад милост изиђе из човјека, кад ријеке изгубе своје здравље … ондакар ће наступити највећи општи рат …Када људи будy отпочели више созерцавати, биће ближе Божјој мудрости, али биће касно, јер су злочести већ загадили читав свијет и људи ће почети умирати великом брзином. Многи ће бјежати из градова и тражиће три планине са три крста. И тамо, у њедрима своје вољене државе они ће пити воду. Они који буду побјегли они ће се спасити и спасиће своје најближе, али не задуго … нова напаст ће наићи. Биће много хране у градовима и селима, али ће бити отрована. Много гладних ће јести и одмах умирати. Они који буду постили ће преживјети јер ће их спасити Свети Дух, а биће и ближе Богу.
Carpe diem.Acta,non verba.
mrgreen
Attachment-i
Carpe diem.Acta,non verba.
Mi, Srbi, poznati smo po tome što olako opraštamo, a još brže zaboravljamo. I to je naša najveća tragedija. Dovoljan je samo jedan mali osvrt na sve ono što su drugi godinama govorili o nama kako bi smo shvatili sve ono što smo davno zaboravili. I oprostili.
„Srbe treba spokojno bombardovati, jer će sve brzo zaboraviti” – govorio je Džejms Šej, portparol NATO-a, marta 1999. ne sluteći koliko je bio u pravu što se naše zaboravnosti tiče.
„Trebalo bi da bombardujete Srbe” rekao je Papa Jovan Pavle Drugi. Ove njegove reči bile su upućene predsedniku Klintonu tokom javnog pojavljivanja u Denveru.
„Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista” bila je izjava Žaka Širaka, tadašnjeg predsednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka Šefova vlada država članica EU. Iste one u koju danas tako vrtoglavo jurimo!
„Molim se da se vatra nebeska obruši na Srbe” rekao je Otac Pjer, poznati francuski sveštenik – humanitarac, po povratku iz Sarajeva i posete Markalama 2, na svojoj konferenciji za štampu.
„Što se Srba tiče… To je danas jedan bolestan narod” – General Žak Kot, bivši komandant UNPROFOR-a u Bosni i Hercegovini, Vojni mesečnik Difens nacional, jun 1997. u Pariz.
„Srbi nisu naročito pametni… „Srpska deca se više neće smejati” bila je to zlokobna pretnja Lorensa Inglbergera bivšeg državnog sekretara SAD-a.
„Srbi trguju ljudskim organima svojih žrtava kako bi obezbedili novac za svoj rat… Trebalo bi da đavolski bombardujemo Beograd!” izjava Pola Džeksona, urednika lista „Kalgari san” za Fani star,13.oktobara 1992.
„Mi bismo trebali da Srbiju osudimo na karantin, sve dok se virus koji ona nosi ne izbriše” – David Gompert, stariji direktor za Evropu u Savetu za nacionalnu bezbednost u vreme Bušove administracije, Časopis „Forin afers”, jul-avgust 1994.godine.
„Srbe treba baciti na kolena” bila je izjava Klausa Kinkela, nemačkog ministra inostranih poslova, data 27. maja 1992.godine.
„Srbi su zločinački dupeglavci” reče Ričard Holbruk 6.novembra 1995.godine u „Njujorker”-u, kao tadašnji Klintonov emisar u Jugoslaviji. Isti onaj Ričard Holbruk koji danas vedri i oblači nad Srbima.
„Zaustavite Srbe. Odmah. Zauvek” – Margaret Tačer, bivša premijerka Velike Britanije, u „The New York Times” 4. maj 1994.
”Hrvatska ne želi da u njoj žive ljudi koji pripadaju drugom narodu„. – Bosiljka Mišetić, potpredsednica hrvatske vlade, na press-konferenciji 1995.

Nema mira dok Srbija ne bude vojno poražena„ – Srđa Popović, advokat i potpisnik zahteva svetskih intelektualaca za bombardovanje Beograda, u izjavi za zagrebački ”Globus„ oktobra 1994.
”Suštinski uzrok sukoba je ideologija etničkog čišćenja koju je obnovio gospodin Ćosić, predsednik Srbije, koji je već 1990. objavio Memorandum„ bila je izjava na francuskoj televiziji Žaka Delora, bivšeg predsednika EU, u maju 1994.
”Uostalom, bosanski Srbi su za nas uvek bili i ostali samo banda razbojnika i ubica„ – Johan Fric, direktor bečkog dnevnika Di Prese i direktor Međunarodnog Instituta za Štampu. Gle čuda! Upravo ovaj Johan Fric imao je, u to vreme, veliku moć nad štampom…i velikog udela u satanizovanju Srba!
”Srbija, nesumnjivi agresor, trebalo bi da bude prisiljena UN rezolucijom da snosi čitav teret reparacija„ reče Josif Brodski, ruski jevrejski pesnik-disident i Nobelovac, u dnevniku Internešenel Herald Tribun, 5. avgusta 1993.
”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„ – Ser Piter Justinov, glumac i ambasador UNESCO-a, ”The European„ 10. jun 1993.
”Predlažem da se srpskoj deci zabrani u školama učenje srpske nacionalne poezije„ – prof. dr Rolf-Diter Kluge, direktor slavističkog seminara Univerziteta Tibingen, na okruglom stolu Univerziteta u Tibingenu, 1997.
”Srbi su nemilosrdni ljudi, spremni zaklati nožem, što mogu zahvaliti svom slovenskom poreklu„ izjava je Fransoa Kremio-a, pripadnika francuskih snaga SFOR-a,u maju 1995.
”Na nesreću, nisam pobio sve Srbe„ – Tomislav Merčep u govoru na kongresu Hrvatske pučanske stranke, Feral Tribune,1995.godine.
”Neka se Srbi podave u sopstvenom smradu„ izjava (verovatno njemu najdraža) Helmuta Kola, nemačkog kancelara, početkom 1998.godine.
„Vodićemo protiv Srba rat – diplomatski, ekonomski, politički, propagandni i psihološki” – Džejms Bejker, državni sekretar SAD-a na američkoj TV, jun 1992.
„Ovo je borba između dobra i zla, a NATO neće dozvoliti da zlo nadvlada” – Vilijam Koen, američki državni sekretar za odbranu, proleće 1999.
„Rat protiv Srba nije viče samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla, između civilizacije i varvarstva” – Toni Bler, britanski premijer tokom NATO agresije na Srbiju 1999.godine.
„Srbi sprovode teror i siluju albansku decu” – Bil Klinton, američki predsednik, govor na proslavi 50-godišnjice NATO pakta u Vašingtonu, 23-25.april 1999.
”Prošle nedelje imali smo devetoro ubijenih Srba, ove nedelje – osmoro. To je jasan napredak„ – Bernar Kušner, Šef civilne misije UN na Kosovu i Metohiji u izjavi za TV ”France 2„ krajem marta 2000. Isti onaj koji se izdaje za velikog ”mirotvorca„!
Nobelovac Ginter Gras, napominjući 26.marta ,dva dana posle početka bombardovanja Jugoslavije da nije pacifista, na otvaranju Sajma knjiga u Lajpcigu rekao je :“ Krajnje je bilo vreme da se Jugoslavija napadne, nadam se da nije prekasno“!
Sve su ove izjave, danas zaboravljene !
Izbor iz knjige Zorana Petrovića ”Izbrisati srpski virus“„.
Međutim, kako naš narod voli da kaže da „mnogo više boli kada te tvoj ujede za srce“, tako i ja ne mogu,a da se ne setim i našeg „velikog“ (?!) dr Zorana Đinđića! Upravo onog koga danas mnogi veličaju i preuveličavaju. Posebno zanimljiv izvor je, ni manje, ni više nego Njujork Tajms! I još zanimljivije je upravo to što je ovu izjavu, pored „dragog“ nam Zorana, potpisao i aktuelni predsednik Crne Gore – Milo Đukanović! Nije li to onaj isti koji je nedavno priznao nezavisnost Kosova?!
Potrebno je citirati i komentar novinara da bi se shvatilo kako su „Milo i Zoki“,u naizgled uvijenoj formi, otvoreno podržali bombardovanje Srbije.A sve u ime svojih političkih ciljeva!
„New York Times”, May 1999.
Joint statement of Milo Đukanović and Zoran Djindjic : „…If the war finishes with signature on peace agreement with the same leadership with Slobodan Milosevic on top, tragedy and violence will continue.
Stability of Yugoslavia is of the main importance because of its geographic position in Balkan and its role in determing stability or instability of its neighbors, Bosnia and Herzegovina, Macedonia and Albania. Up to now, however, international strategy for Yugoslavia has been conducting the crises, while the roots of the crises were being neglected….“
Komentar nemačkog novinara Klausa Hartmanna u vezi ove zajedničke izjave Mila Đukanovića i Zorana Đinđića iz maja 1999 godine bio je :
„Djindjic liebte die Bombe auch, aber diplomatisch“
U prevodu – „Đinđić je takođe voleo bombe, ali na “diplomatski način”!“
U prilog tome ide i čuveni njegov intervju za nemački list “Špigl”, gde je za vreme NATO bombardovanja Jugoslavije rekao sledeće:
“Jugoslavija se mora bombardovati … samo nastavite da bombardujete popustiće oni”’ (Der Spiegel 20/1999).
Mi smo Srbi poznati po tome što olako opraštamo i još brže zaboravljamo. To je naša najveća tragedija. Dovoljan je samo osvrt na sve što su drugi govorili o nama kako bi smo shvatili sve ono što smo davno zaboravili, kako bi smo shvatili koliko smo mali.
„Srbe treba spokojno bombardovati, jer će sve brzo zaboraviti” rekao je Džejms Šej i ne sluteći koliko je bio u pravu.
NE ZABORAVI NIKAD !
NE OPROSTI NIKAD !
PAMTI ZAUVEK
NATO BOMBARDOVANJE 1999 !
Carpe diem.Acta,non verba.
neutral
Attachment-i
Carpe diem.Acta,non verba.
Oki_Balboa kaže...

Hej Srbi i Ostali, daleko ste zaostali.
ti da cutis,nemas muda da pogledas, pa samo trabunjas i filozofiras
Poslednja izmena Oktobar 6, 10:14 pm od PlaviSmeker.
Carpe diem.Acta,non verba.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 5:56 am.