Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: moja prica
Često sanjam jedan san. Ležim na plaži sasvim gola. Kasno je popodne i sunce i dalje prži, ali ne tako okrutno. Pomalo sam pijana i jedna muva mi zuji oko tela, dodirujući mi ruke i lice. Koža mi je do te mere vrela od sunca i unutrašnje toplote mog sopstvenog tela da moram leći blizu vode kako bi mi talasi zapljuskivali i hladili udove. Čujem huk okeana i osećam pesak koji voda pri povlačenju odnosi pod mojim telom. Talas ponekad nadolazi do mojih kolena, ponekad do pičke, iznenada me plavi i potom se nestašno povlači. Dlačice mi se presijavaju kao vlažna paukova mreža.

Otvorena sam. Prepuštena moru. Odjednom osećam miris heliotropa i jasmina i neku senku kako me natkriljuje. Pored mene stoji prelepa devojka čija se koža presijava od ulja. Duge kose i stidljivog osmeha. Došla je da proveri da li sam dobro. Kleči kraj mene ali se ja ne pomeram pretvarajući se da spavam. Spušta uvo na moje grudi i osluškuje. Zadovoljna otkucajima mog srca polako se pridiže ali joj za oko zapada moja rubinska minduša koja svetluca na suncu i visi sa mog uveta poput kapljice krvi. Pruža ruku da je dotakne.

Grabim je za ruku. Uplašila se, ali moj osmeh izmamljuje njen. Shvata da sam se pretvarala. Ne odlazi. Približava mi se tako da mogu da osetim njen meki dah na svojoj koži. Muve zuje, nebo je zlatno a njen miris opojan. Ne skreće pogled.Pita me da li sam dobro i ja joj odgovaram da sam žedna našta ona rukama zahvata vodu iz mora i prosipa je po mom licu. Povlačim je dole na pesak kraj sebe i golicam je dok ne počne da vrišti od smeha. I pre nego što sam stigla da shvatim, nagla se nada mnom i poljubila me mekim ružičastim usnama - kao kakva nevalja učenica. Stomakom počinje da mi se širi nekakva toplota. Gledam je pravo u oči iz kojih je strah potpuno iščileo.

Sada sam na sve četiri i sunce mi bije u leđa a talasi nam miluju noge. Ona se ne pomera i ja je opkoračujem, nad njom sam a kapljice znoja slivaju mi se niz vrat. Jedna pada na njen a ja se saginjem da je poližem. Ponovo susrećem taj prodoran pogled koji me poziva da radim šta mi je volja. Tako da se saginjem i ljubim joj usne, već poluotvorene. Proždiremo se, jezicima jedna drugoj istražujemo usta. Zubi su joj kao komadići porculana sa kojih se gostim. Grize me za usnu a ja je kažnjavam time što se povlačim.

Nakon, kako se čini, čitave večnosti gledanja u oči, povlačim se ka gore, grudima joj prelazeći po licu. Ona ih grabi i stiska, stavlja bradavice u usta. Sisa ih, liže, gricka.

Odjednom vlaga među mojim nogama nema nikakve veze s talasima koji nas zapljuskuju. Mačkica mi je natopljena iznutra i ja želim da me dodirne i oseti moju žudnju. Ljubim je ponovo i zadižem dugu majicu koju nosi kao haljinicu. Ispod ne nosi ništa. Odjednom njen prst pronalazi moju mačkicu. Tuca me njime, igra se s mojim klitorisom i kikoće.

Govorim joj da ću odmah da svršim ukoliko ne prestane. ''Odlično'', kaže mi, ''jer umirem od žeđi i želim da pijem sok tvoje mačkice!'' Počinje da me trlja sve brže, uranjajući i izranjajući prstom, ponekad me dražeći i po otvoru guze. Proždirem joj usta i poigravam se bradavicama njenih malih dečačkih grudi.

Samo što ne svršim a ona mi kaže da želi da me okusi, tako da se uspinjem i spuštam mačkicu na njene usne. Jezikom mi dodiruje klitoris, počinje da ga sisa i ja sam potpuno razorena.Rukama me drži za zadnjicu dok se ja njišem napred-nazad na njenom licu. Čudni zvuci izviru iz mog mog grla, poput plača bebe, dok najčistiji deo sebe izlivam u nju. Padam nazad na pesak iscrpljena vrućinom, alkoholom i uzbuđenjem. Priča mi kako mi mačkica ima sladak ukus a ja joj kažem da skine majicu i ispruži se na stomak.

Ustajem i stojim nad njom, zureći u njenu savršeno preplanulu guzu i duge noge. Stopalima joj razmičem noge i divim se ružičastoj vlažnosti njene pičkice. Spuštam se na kolena, vlažim prst i počinjem da joj u sitnim krugovima ližem otvor na guzi, grickajući joj povremeno guzove. Pita me šta to radim; ''šta želiš da ti radim'', odgovaram.

Sunce počinje da zalazi a galebovi koji kruže postaju naši voajeri. Prstom pronalazim njen klitoris. Masiram ga a ona počinje da stenje i guguće poput golubice. ''Stavi prst unutra'', moli me ali ja je mučim i kažem - ''Ne, prvo moram da prinesem žrtvu moru''. Širim joj noge još malo tako da su joj guza i pičkica širom otvoreni, spremni da ih priroda tuca. Izvija leđa a guzovi se napinju, moli me da je dovedem do orgazma. Kažem joj da se okrene i drži noge raširene. Okreće se a ja sedim i zurim u njenu predivnu pičku koja podrhtava u rozikastoj svetlosti. Puzim ka njoj sve dok je nosem skoro ne dodirnem i duboko udišem more, heliotrop, njen životinjski miris što me podseća na mošus i vanilu.

Najpre je ljubim po unutrašnjoj strani butina i ližem spoljne usne kušajući morsku so. Zatim je ljubim po klitorisu ali veoma nežno, jer je nabrekao od krvi i tvrd kao kurac. ''Liži mi pičkicu srce'', govori mi kao da izgovara molitvu i ja se povinujem. Zaranjam jezikom u njenu toplu vlažnost. Počinje da meša karlicom i da stenje dok ja jezik vraćam na njen klitoris ližući je sve brže. Uvlačim joj najpre jedan a potom dva prsta jer je toliko otvorena i tucam uzani procep istovremeno joj sisajući klitoris brže i jače sve dok me ne dohvati za potiljak i glavu mi zaroni u pičkicu.Svršava ispuštajući glasove poput onih koji ispuštaju galebovi iznad nas. Telo joj se trese i trese a ja kupim svaku kap njenog slatkog nektara. Potom ležem kraj nje i ljubim je lagano, dopuštajući joj da oseti ukus sopstvene pičkice. Smeši se a ja primećujem kako su joj prednji zubi, baš kao i moji, malo razmaknuti. Padam na leđa i posmatram fantastično nebo, trenutno crveno ali koje se preliva u ružičasto i ljubičasto.

Nebo je boje pičkice.

Zadovoljna sam.

Pronalazim njenu ruku i stiskam je.

''Kako se zoveš?''- pitam.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 11:30 am.