Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Zene cesto govore muskarcima: „Svi vi mislite samo na jedno!“, ili „Gde ti gledas, podigni oci!“. Ove perturbovane fraze imaju smisao, posto muskarci stvarno gledaju na zensku figuru u vecem stepenu, nego na lice.

Tim naucnika sa University of Nebraska-Lincoln sproveo je istraživanje, gde je ispitanicima, njih 65, predlozeno da pogledaju 30 fotografija 10 mladih zena.

Specijalan uredjaj za pracenje pogleda tj. kretanja ociju, potvrdio je da se muskarci zadrzavaju na grudi, struk i kukove, a lice dama samo delimicno im je interesantno. Interesantno, da i zenski svet koji je ucestvovao u eksperimentu, takodje je vise paznje posvetio figurama.
Следе објашњења

Научници сматрају да се понашање мушкараца може прилично лако објаснити: сваку жену мушкарац аутоматски процењује на фертилност, због чега је такав акценат стављен на репродуктивне органе.

Из тог разлога с великим интересовањем мушкарци гледају на девојке, чија је фигура кореспондира са класичним параметрима и пешчаном сату, а директни и „равни“ модели не привлаче посебну пажњу. И жене, у свом реду, оцењују супарнице и пореде параметре, не обраћајући ни мало пажње на лице.

Водећи аутор Sarah Gervais (Сара ЏервисWink сматра да се пажња људи на узнемирене делове женског тела може објаснити и на други начин. Савремена култура, медији и биоскоп дају посебна акценат женском телу, и оглашивачи га активно користе у свом послу, глумице се појављују у јавности скоро голе – све то постаје запажено нашим очима, и, као и обично, мушкарци задржавају поглед баш на те делове женског тела, који активно „светле“ на ТВ-екрану.
Девојкама савет да немају комплексе поводом своје фигуре. Постоје, наравно, стандарди лепоте – Моника Белучи, Софија Лорен, и сваки мушкарац ће оценити њихову лепоту по својим критеријумима, али у исто време сваки мушкарац не би био рад да се упушта у „нешто“ са таквом женом.
okice wink


roll ..na kraju i u očii lollol
zbog iluzije u kojoj živimo,umjetnost postoji
гледам оће ли шта спасти Tongue

(http://www.mediaarhiv.net/uploads/posts/2010-08/1280669503_9fdf90b476b0fe3384481556ff344173b.jpeg)
јбг-а, да имам жену и да се нико за њом не окрене, онда ми је избор никакав roll
Žene najčešće posmatram sa visine, odozgo na dole. Prvo pogledam lice, pa grudi, pa ostalo Smile
Najviše obraćam pažnju na lice, i po pitanju toga najviše biram (cepidlačim). Naravno, ako devojka ima lepe grudi prvo će mi to upasti u oči. Ako je vitka, i ima duge vitke noge i tanak struk, prvo ću na to da obratim pažnju wink
понекад кад гледам неку, и скенирам је од главе до пете, одушевим се свему што жену краси, а кад проговори, оно шлАг да те стрефи, еманципација празно буре
буууууууу Tongue

(http://tipstops.ru/images/post/29a587753507b32273450df9c7d45833.jpg)
Nakacila ti virus ...sta te briga bar ces poziveti duze :? ...msm tako kazu,kad pazaris hiv imas jos 10 ak god zivota lol
Nakacila ti virus ...sta te briga bar ces poziveti duze :? ...msm tako kazu,kad pazaris hiv imas jos 10 ak god zivota lol

оставићу до за после 90-те, како би догуро до стотке Tongue
Od mene imas striptizete za stoti...obecao sam! lol
Od mene imas striptizete za stoti...obecao sam! lol

бази, буљафа мора бити перспектна

(http://www.mobiles24.com/static/previews/downloads/default/10/P-35032-5cDMPRQaH6-1.jpg)
Ma nema da brines.....al' ne smes da pipkas! 8)
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 2:57 pm.