Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Motornom testerom na radničku blokadu
06.11.2013.


Dragan A. (39) iz Drače je oko podneva upaljenom motornom testerom presekao drvenu gredu kojom su radnici "Autosaobraćaja" blokirali magistralni put Kragujevac-Kraljevo.

Kragujevačka policija saopštila je danas da će protiv Dragana A. (39) iz Drače u opštini Kragujevac podneti prekršajnu prijavu zato što je oko podneva upaljenom* motornom testerom presekao drvenu gredu kojom su radnici "Autosaobraćaja" blokirali magistralni put Kragujevac-Kraljevo.

Kako je navedeno u saopštenju, Dragan A. je potom ušao u automobil marke "golf2" koji ga je pratio kada je motornom testerom krenuo ka blokadi, a onda rekao da je bolestan i da mora odmah u bolnicu.

Radnici "Autosaobraćaja" su potom stali ispred "golfa2" i onemogućili prolazak, navedeno je u saopštenju u kome se dodaje da su intervenisali policijski sluzbenici i sprečili eventualni sukob, a potom pozvali službu Hitne pomoći koja je Dragana A. prevezla u Klinički centar.

Prekršajna prijava protiv Dragana biće podneta zbog sumnje da je izvršio prekršaj - nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje i biće sproveden sudiji za prekršaje u Kragujevcu.

Radnici "Autusaobraćaja" 16. dan drže u blokadi prugu i put Kragujevac-Kraljevo, a istovremeno od nedelje je na alternativnom putnom pravcu kroz Male Pčelice onemogućen prolaz kamionima, šleperima i međugradskim autobusima.

------------------------------------------------------- ------------

Ne znam da li znate, ali ako vas siluju i branite se silom, na pr. biber sprejom, to se racuna kao prekomerna upotreba sile.

Tamo u Bg. je izbila afera jer je bus kontrolor izvrnuo ruke neplatisi da ga zadrzi...

Hteo sam samo da pitam, imate li motornu testeru?

Stocni veterinar i lokalni doca, vlasnik suma i njiva. Veliki strucnjak za zenska srca.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 6:57 pm.