Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: RICHARD BACH
Ovo je isecak iz knjige Jedno u kojoj je on vec pronasao nju. To su one ljubavi koje se desavaju u zrelosti, najcesce bez dece i ostalih sitnih radosti ali sa jednom snaznom sponom koj apovezuje jace od svih drugih.


Jedno,

Kada smo se upoznali pre 25 godina, bio sam pilot, omadjijan letenjem, trazio sam smisao u komandama i brzinama. pisao sam galeba. koliko si mogao pretpostaviti, bio sam usamljena dusa s glvom punom pravaca leta i visian skrivenih iza ekrana ispisango recima. Najzda sampoverovao da t edovoljno dobro poznaejm da bih timogao reci kako su moje pustovlovine mogle biti i tvoje, one srecne i one druge. Pocinejs da shvatas kakao svet funkcinise.? I ja.
Bio si nemiran i usamlenu onome sto si naucio? Ja takdoje. Celog zivota si tragao za jednom jedinom pravom ljubavi. I ja sam to cuinio i nasao je umeostu preko vecnosti. Upoznao sam te sa svojom zenom Lesli Perish – Bach.

Zahvaljujuci mostu, porodica citalaca postalaq je toplija.
Pustolovima koji su samnom leteli u prethodnim knjigama pridruzili su se oni koji ceznu za ljubavlju i oni koji su je nasli – nasi zivoti su ogledala njihovog, stalno nam pisu. Da li je moguce da smo se svi promenili ogledajuci se jedni u drugima?
u dubokoj starosti Lesli Perish – Bah pita Richarda Baha:
“sta bi sada rekao nasoj deci da ih imamo”:

“rekao bih im da razmisle o svemu. Da li stvarn hocu ovo da uradim? Nije bitno sta radis, bitno je da li zelis to da uradis!””Rekao bih im da niko ne krece u zivot sa namerom da zavrsi u osrednjosti, ali to se desava, deco, desi se sem ako ne razmisljate o svemu sto cinite, sem ako svaka odluka koju donesete nije najbolja koju umete”.

i jos jedna lepa recenica iz knjige kojom se sretna Lesli obraca voljenom:

“Richarde i ovako smo jedva uspeli? Posle svega sto smo naucili jedva smo uspeli. “
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 2:27 am.