Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: RICHARD BACH
prvu knjigu "galeb Dzonatan Loivingston" pretpostavljam da ste svi citali, to je knjizica ukojoj on oseca da je drugaciji, da moze vise i krece usvoju pustolovinu.
u knjizi prividjanja kolebljibog mesije, govori o svojoj potrebi da pobegne od ljudi
sto se desava svima nama koji zelimo kvalitetnije da zivimo. neko vreme mora covek odbaciti sve da bi se nasao. divan je ima puno sjajnih misli u toj knjizici i naravno u vek i sve se vrti oko letenja.
druga knjiga je most preko vecnosti u kojoj govori o svojoj potrebi za proanlazenjem srodne duse, jednako slobodne kao sto je i on, jednako samsotalne a vec zasicen prolaznim burnim ljubavima.
naravno poranalazi svoju drugu polovinu jabuke u vidu jedne jak ei samsotalen zene. ne pise o njihovom odnosu vec o prepoznavanju - kako je on nju prepoznao a kako je ona njega spazila odmah i naravno kakao ga je lagano pripitomljavala.
u knjizi jedno - govori o svesti o sudbini o fatalizmu i o mogucim kreativnim momentima. znaci u odredjenom zviotnom trentuku svi pravimo neke odluke. svesno ili ne. od tih odluka nam zavisi daleji zivot e on je pokusao da prikaze paralelu, sta ako izabreemo sigurniji - laksi put ili put po sopstvenom izboru. znaci to ej dar najveci od Boga - mogucnost izbora jer sudbnina nije kao jednosmeran ulica, vec nalik nbg Gazeli sa vise izlaza, nadvoznajka, isljucenja i ukljucenja...
knjizica poseldnja- "izvan sebe" njegova prevedena je u izdanju naraodne knjige
i to je knjiga koj agovori o centru inteligencije o kontaktu sa kreativnim centrom izvan ovgo naseg sveta o kolektivnom nesvesnom sto bi rekao jung ili o otme koliko moramo biti sens da bismo mogli napraviti kontakt sa visim znanjima i bili kreativni u zviotu u svim segmentima.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 8:23 pm.