Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: RICHARD BACH
Stasenjka da li si citala Prividjanja kolebljivog mesije?

Prividjanja Kolebljivog mesije

“Moj je zivot slobodan, ali covek se ipak ponekad oseti usamljeni. Videh taj dvokrilac, razmislih par sekundi i zakljucih da ne bi skodilo ako malo svratim. Pilot travel AIr-a je sedeo u senu, ledjim aoslonjen na levi tocak svog aviona i posmatrao me.
“Ko si ti uopste” rekoh “giodinama prodajem voznju a da ne videh ni jednog drugog da radi na poljima”. Skoro nista drugo da i ne znam raditi” rece on zadovljan. Tako je upoznao D. W. Shimodu, coveka koji ce ga poduciti svemu vaznom u Prividjanjima. Recimo:

“nema toliko velikog problema da se o d njega ne moze pobeci”. Skliznuh sa haube motora na seno “ti to citiras snupija , psa, mislim?”
Citiracu istinu gde god je nadjem, odvrati Shimoda.

shimoda mu dade “prirucnik za napredne duse “ u kome bese divnih citata i rasprava na temu istih. naprimer jedan od njih je

UVID – koristitii Ga li Ga Izgubiti. Ako si okrenuo ovu stranicu zaboravljas da sve sto se oko tebe zbiva nije stvarno. Razmisli o tome. Seti se odakle si dodao i kuda ides i zasto si stvorio zbrku u koju si sam upao.
“Uciti znaci pronalaziti ono sto vec znamo. Stvarati znaci pokazati da to znamo.
Poducavati znaci podsetiti druge da to znaju isto tako dobro kao i ti . svi ste vi ucenici stvaraoci, ucitelji.

Jedina tvoja obaveza u bilo kom od zivota je da budes veran samom sebi. . Biti veran bilo kome ili bilo cemu, ne samo daje nemoguce, vec je i znak laznog mesije.
Najprostija pitanju su i najteza pitanja. Gde si dosao na svet, Gde ti je dom? Kuda ides? STa radis? Razmisli o tome ponekad i gledaj kako se odgovori menjaju.
Ti najbolje poducavas ono sto ti je najpotrebnije da naucis

i za kraj ovog uvoda u prividjanja samo jos ovu misao:

“zivi tako da ne moras da se stidis ako se bilo sta od onoga sto kazes objavi sirom sveta- cak i onda, kada ono sto se objavi nije istina. “
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 6:48 pm.