Evo, otvorih temu za sve one posetioce chata i foruma, kojima je potrebna ozbiljna terapija, jer ocigledno moraju negde da se izduvaju.
Dr. Zlambadi obavestava, da ova ordinacija radi 24/7 i da je spremna, da saslusa, sta je to, sto u vama budi toliki gnev, netoleranciju i neprijateljsku nastrojenost.
Idemo redom, ko je moj prvi pacient?

- ·
- Prijavi
- ·
- Jul 22, 2007 9:17 pm
E pa curo...sve si bre luckasta, nasmeja me do suza

Draga moja, pa nije valjda da od svih ljudi prvu tebe zateknem ovdI?
Pa di ide ovaj svet?

Pu daleko bilo...ma ja ocu da ti pripomognem, a to meni vako
Pa gde ce ti ta tvoja dusica

Dobro, evo ti ces biti moja med. sIster, koja ce da priprema ludjacke kosulje i sedative?
'el moze?

ja nisam besan ali sam lud. da li wasa ordinacija leci i takwe
Takve najvise volEmo, Mpc.
Koji broj kosulje nosite?

a nenosim kosule toplo je.
Dobro, evo ti ces biti moja med. sIster, koja ce da priprema ludjacke kosulje i sedative?
'el moze? 

Ma slusaj, sve je moguce

'el moze? 

Ma slusaj, sve je moguce

Imaces BOMBONEficije, da lakse podneses pritisak.

Dr Zlambadi, jel moze u ovoj terapija da pripomogne Dr. HJU parapsiholog, skidam crnu, belu i crvenu magiju sa ukletih forumasa

Dr. Hjule, svaka pomoTH ce biti dobrodosla. Pogotovo sto u vasem CV-u pishe, da skidate magije svih boja duge.

O da dr zlambadi. Ae prvo da pregledamo stasenjku...
Stasenjka, pricajte nam o svom detinjstvu?
Stasenjka, pricajte nam o svom detinjstvu?

el ima mesta i za mene ja bacam magiju

Mpc, koliko sam ja shvatila kao psiholog, vi ste se prijavili za terapiju zbog privremene ludosti.
Molim Vas, da sacekate u cekaonici, da vas sestra Stasenjka obavesti, kada ste na redu, da vam dr. Hjule pregleda mozak.

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 1:56 pm.