Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Ova tema je namenjena uglavnom nashim mushkim chlanovima....Zanima me, drugari moji, kako, koliko, i na koji nachin mushkaratz voli zhenu. Da li postoje faze kroz koje Vasha ljubav prolazi? Da li se ljubav pokazuje i na koji nachin, kako se menja....?


Znam da puno zavisi i od zhene, ali Vas molim, da iskreno pishete o svojim osetjanjima, zbunjenosti, jachini, odlukama, nachinu zavodjenja....Pa i o tome, kako to izgleda kad se ljubav gasi. Kako se osetjate kad ste povredjeni, shta Vas naj vishe boli....?


Forumashitze, postavite i Vi neka pitanja, na zadatu temu.

Kaze jedan muskarac,,,,""Meni nikad nije dosta,kad mi se neka djevojka svidja,zelim se u nju zaljubiti;kad sam u nju zaljubljen,zelim je poljubiti,kad sam je poljubio,zelim s njom spavati..kada sam s njom spavao,zelim s njom zivjeti,ozeniti se:kada sam se s njom ozenio,sretnem neku drugu djevojku koja mi se svidja........

Muskarci su po PRIRODI osvajaci i kada jednom potpuno osvoje zenu postaje im ne zanimljiva i krecu dalje. E sada tu PRIRODU ne smijemo nikako zanemariti iz prostog razloga sto ista pravi sklad i ravnotezu,a u konkretnom slucaju ,moramo uzeti u obzir CINJENICU,da je 8.zena na jednog muskarca na nasoj planeti,a svaka ima jednako pravo imati muskarca.

Zato svaka zena koja ne dopusti da je posve osvoji muskarac,moze ga zadrzati za sebe.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 12:04 pm.