Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Naivni navijaci pune stadione sirom Evrope a jos naivniji kladionicari uplacuju tikete.A sport je postao industrija za pravljenje para tj.obicna prevara gde se vrti ogroman novac i sav novac se sliva u dzepove tih koji i kontrolisu sva sportska desavanja a najvise fudbal,kosarka i tenis.
Najsmesniji su teniski mecevi gde je najlakse namestiti jer jedan covek resava o krajnjem ishodu i jednostavno je odraditi prevaru.
Recimo koliko meceva sa kokoeficijentom 1.10 sto je smesna kvota gde je ocigledno ko je favorit a izgubi.Poslednji primer.Igraju 2 Ruskinje Sarapova i anonimna Gavrlova na turniru u Majamiju pre neki dan i gle cuda Sarapova ispada u prvom kolu na koeficijent 1.05 na njenu pobedu.Smesno.Ruska kladionicarska mafia zavrsila posao ali to je mnogo providno i smesno
Šta je tu novost? To se godinama radi, dobijaju se dojave, nameštaju utakmice..kriminal u malomevil
I just love the way you're running out of life..
Poenta....ta Evropa koja bruji o postenju je leglo korupcije,tj. sport je leglo korupcije i zato polako ali sigurno i umire.
Pa sve je pretvoreno u bizMis i dobru zaradu..kreće se od ovih prostijih, žnjligaša i sportova, zamisli kako je to na nekom višem nivou?
I just love the way you're running out of life..
Znam da to nije novost ali je poslednjih godina to uzelo maha sa nesagledivim posledicama jer su kladionice i sumnjivi likovi sponzori klubova jer je svet u recesiji i nema sponzora iz privrede.Nemacka i Italija klasicni primeri za to.I nasta im lige lice.Na seoski fudbal
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 1:32 pm.