Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Naivni navijaci pune stadione sirom Evrope a jos naivniji kladionicari uplacuju tikete.A sport je postao industrija za pravljenje para tj.obicna prevara gde se vrti ogroman novac i sav novac se sliva u dzepove tih koji i kontrolisu sva sportska desavanja a najvise fudbal,kosarka i tenis.
Najsmesniji su teniski mecevi gde je najlakse namestiti jer jedan covek resava o krajnjem ishodu i jednostavno je odraditi prevaru.
Recimo koliko meceva sa kokoeficijentom 1.10 sto je smesna kvota gde je ocigledno ko je favorit a izgubi.Poslednji primer.Igraju 2 Ruskinje Sarapova i anonimna Gavrlova na turniru u Majamiju pre neki dan i gle cuda Sarapova ispada u prvom kolu na koeficijent 1.05 na njenu pobedu.Smesno.Ruska kladionicarska mafia zavrsila posao ali to je mnogo providno i smesno
Šta je tu novost? To se godinama radi, dobijaju se dojave, nameštaju utakmice..kriminal u malomevil
Čovek samo srcem jasno vidi..Bitno je očima nevidljivo..
Poenta....ta Evropa koja bruji o postenju je leglo korupcije,tj. sport je leglo korupcije i zato polako ali sigurno i umire.
Pa sve je pretvoreno u bizMis i dobru zaradu..kreće se od ovih prostijih, žnjligaša i sportova, zamisli kako je to na nekom višem nivou?
Čovek samo srcem jasno vidi..Bitno je očima nevidljivo..
Znam da to nije novost ali je poslednjih godina to uzelo maha sa nesagledivim posledicama jer su kladionice i sumnjivi likovi sponzori klubova jer je svet u recesiji i nema sponzora iz privrede.Nemacka i Italija klasicni primeri za to.I nasta im lige lice.Na seoski fudbal
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 1:19 pm.