Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Hahahahahaha, znaci zena je kriva sto muskarac nema kicmu, da ostane muskarac do kraja... Smile Braate, sve sami filozofi...


ili zenomrzci puj puj.
sala na stranu
kad sam bio u poseti bratu nisam mogao da verujem da u NewYorku 50 % populacije se izjasnjava homosexsualno i da ne zeli nikakve odnose sa zenama?!
tamo polako nestaje drustvo mesano zensko-musko.
ili je samo musko ili samo zensko
a sve pocinje sa "kreativnoscu"

Sa takvim zenama kakve su na zapadu ili u Americi (ne vazi to za sve zene generalno - moje isprike iznimkama unapred) nije ni cudo da muskarci postaju pederi.
Sve radi samo na sistemu ja, ja, ja, ja i gimme, gimme, gimme...Razmazene od strane roditelja i bez odgovornosti. Slicna je situacija i sa muskima.
Znaci svak prica o sebi i vidi samo sebe. I to mediji, drzave i multinacionalke zele. Pojedine osobe, koje su sklone njihovom bombardovanju sa reklamama da se shoppingom i slicnim budalastima moze kupovati surogat srece sa bezumnim kupovinama pokusaju naci za sebe srecu.
Al te srece nema i nece doci.
Lepo se nekada reklo - familija je osnovna celija drustva. I to se raspada zajedno sa moralnim i etickim vrednostima. Svak se brine samo jos za sebe.
A najgore od toga ce proci djeca - ja ih zovem programirani androidi. Samo ih pogledajte kad se pustaju reklame na TV (koji im je istovremeno najbolji prijatelj i drug). U to vreme im se starci bore na poslu po 10 sati i vise za "svetlu buducnost". I misle da svoje odsustvo mogu nadoknaditi poklonima..
Sve ide polako u p.m.
p.s. mozda se to cini malo crno al mislim da puno nisam promasio.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 2:44 pm.