Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

(http://www.fotorola.com/uploads/2dcaaf28b1.jpg)
Rusi od sada mogu putem SMS poruka da provere, da li je vodka koju kupuju originalna ili nije.
Potrebno je samo poslati SMS porukom serijski kod koji se nalazi ispod cepa ili zatvaraca. Trenutno se dobija odgovor o autenticnosti proizvoda, odnosno da li je boca legalan proizvod datog proizvodjaca ili je falsifikat.
U slucaju da se kod ispod cepa ne nalazi u bazi podataka proizvodjaca, posiljaoca poruke ce nazvati korisnicka sluzba, koja ce upitati za lokaciju prodavnice gde je falsifikat kupljen. U prodavnicu tada izlazi inspekcija...
Inicijaiva je potekla kao rezultat ``Rosspirtprom``-ovog pokusaja da reducira uticaj crnog trzista na promet vodke. Ova kompanija ostvaruje 60% prometa vodke na Ruskom trzistu, ipak njegov profit je osetno smanjen delovanjem falsifikatora.
Rusija sada pokusava da eliminise probleme koje ozbiljno ugrozavaju prodaju vodecih brendova na trzistu. Pica se falsifikuju kolonjskom vodom, antifrizom ili cistim alkoholom, u pakovanjima koje je izuzetno tesko razlikovati od originala.
Oni koji piju falsifikovanu vodku, izlozeni su riziku po zdravlje, jer mnoge tecnosti koje sadrze falsifikati su ektremno stetnii po organizam. Oko 40.000 smrtnih slucajeva se pripisuje ovakvom trovanju, a broj ukupnih zrtvava je mnogo veci.
Zbog svega toga ideja da potrosaci imaju mogucnost testiranja originalnosti vodke koju piju, pokazala se izuzetno korisnom.
E bash ti hvala Bitter na informaciji. Chim odem u Rusiju, prvo shto cu da uradim je da proverim da li je vodka-vodka ili kerozin. wink
JA VOTKU I DJUS ILI VOTKU Smile A VOTKU I BITERLEMON NISAM NI PROBALA JER GA INACE NE VOLIM Smile
Jel neko voli vodku sa Biterlemonom?
wink


Moze..sipaj... Smile
Jel neko voli vodku sa Biterlemonom?
wink


Nekada davno mi je to bilo omiljeno pice, a zaradila sam i grdne pare na njemu...
Sipaj jednu... Smile
Ovo me podseti na pravu rusku vodku . . . pa ću da podelim recept sa Vama:

Sastojci: Jedna ruska zima (-10 i niže), jedna šina (može i neki profil od gvojza) dužine 1 200 - 1 500 mm, par debelih zimskih rukavica, jedna čaša, flaša vodke i 2-3 Rusa.

Način pripremanja: Šina se drži napolju i kada požele da popiju vodku jedan Rus uzme šinu (sa rukavicama, inače ostaje koža na šini) i drži je pod uglom od 75 - 85 stepeni. Drugi Rus sipa vrlo polako sa gornje strane šine f(a)l/a/širanu vodku, a treći (eventualno) prihvata sadržaj sa donje strane šine u čašu.

. . . gde je fazon? Pa sve ono što nije alkohol + nešto malo drugih sastojaka se zamrzne na šini, a u čaši se nalazi PRAVA RUSKA VODKA.
ajmo ko ce da napravi da probamo Smile
Pa teško da ćemo ovde uspeti da pripremimo . . . sastojke i Ruse ćemo još i da "navatamo" . . . ali nešto nam sa zimom loše ide. Wink
ja sam jedared popio veoma mnogo vodke posle cega sam zaglavio crevo u zeludac i od tada je ne kusham... a ako je namirisem...joj, zeludac se okrece
HM... BOLJE DA PRESTANEM DA JE PIJEM STO JE SIGURNO SIGURNO JE lollollol
Nepijem nikada cistu votku, nego votku-borovnicu
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 5:17 pm.