Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
(http://www.fotorola.com/uploads/2dcaaf28b1.jpg)
Rusi od sada mogu putem SMS poruka da provere, da li je vodka koju kupuju originalna ili nije.
Potrebno je samo poslati SMS porukom serijski kod koji se nalazi ispod cepa ili zatvaraca. Trenutno se dobija odgovor o autenticnosti proizvoda, odnosno da li je boca legalan proizvod datog proizvodjaca ili je falsifikat.
U slucaju da se kod ispod cepa ne nalazi u bazi podataka proizvodjaca, posiljaoca poruke ce nazvati korisnicka sluzba, koja ce upitati za lokaciju prodavnice gde je falsifikat kupljen. U prodavnicu tada izlazi inspekcija...
Inicijaiva je potekla kao rezultat ``Rosspirtprom``-ovog pokusaja da reducira uticaj crnog trzista na promet vodke. Ova kompanija ostvaruje 60% prometa vodke na Ruskom trzistu, ipak njegov profit je osetno smanjen delovanjem falsifikatora.
Rusija sada pokusava da eliminise probleme koje ozbiljno ugrozavaju prodaju vodecih brendova na trzistu. Pica se falsifikuju kolonjskom vodom, antifrizom ili cistim alkoholom, u pakovanjima koje je izuzetno tesko razlikovati od originala.
Oni koji piju falsifikovanu vodku, izlozeni su riziku po zdravlje, jer mnoge tecnosti koje sadrze falsifikati su ektremno stetnii po organizam. Oko 40.000 smrtnih slucajeva se pripisuje ovakvom trovanju, a broj ukupnih zrtvava je mnogo veci.
Zbog svega toga ideja da potrosaci imaju mogucnost testiranja originalnosti vodke koju piju, pokazala se izuzetno korisnom.
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 6:26 am.