Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
lepo sam vam rekao, visak zenskih hormona u vodama i lancu ishrane, poremecuje cao ekosistem a ne samo ljudsko ponasanje.

Hermina, nije istina za homoseksualizam i Evropu, imas grad San Francisko koji je postao nezvanicni glavni grad homoseksualaca.

Homoseksualnost zavisi od mnogo cega a jos ne znamo ima li genetsko nasledje uticaj na to. Isto tako se jos ne zna, da li masovne ubice, kriminalci, sadisti imaju podlogu u genetskom nasledju (vrlo interesantno pitanje, posebno ratnih zlocina, da ji su i genetski uslovljena). U svakom slucaju postoje istrazivanja koje teze da dokazu.

Sigurno jeste da vaspitanje utice na razvoj seksualnih navika, kao i svih drugih oblika ponasanja.


Biteru, ne znam kada si zadnji put bio u školi, ali nedvosmisleno znamo da homoseksualnost ima genetsku osnovu. Naučna činjenica, rekoh već stvari se u nauci toliko brzo menjaju da ne možemo da ih pratimo...

Nego, ta teza o višku ženskih hormona kod muškaraca kao uzroku homoseksualnosti je (izvini, ne vređam tebe, samo tvoju tezu) čista glupost. I obrnuto kod žena, pretpostavljam, o višku muških hormona.

Znaš šta se dešava kod recimo žena sa viškom muških hormona? Postoje slučajevi istočno-nemačkih atletičarki koje su toliko bile dopingovane muškim hormonima da im se potpuno promenila fiziologija da su morale da promene i pol... Dakle, ovde se ne radi o transrodnim osobama (ono zadnje T u LGBT), nego o trans-seksualnosti, hormonskom poremećaju zbog koga je promena pola neophodna.

DakleM, ajd sad kod profesorke Ljudmile na dopunsku nastavu! lol lol

А ти Склиперу баш увек мора да будеш контрапротиван? Е, видиш да ни ти незнаш све. Жене са вишком мушких хормона почињу да маљаве, тј. расту им маље по лицу, па почињу да се бријају, а мужеви им се љуте јер користе њихов прибор, хахаха!
Али не би било лоше ако би осим длака порасло још понешто мушко...операција не би била потребна.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 9:51 pm.