Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
lepo sam vam rekao, visak zenskih hormona u vodama i lancu ishrane, poremecuje cao ekosistem a ne samo ljudsko ponasanje.

Hermina, nije istina za homoseksualizam i Evropu, imas grad San Francisko koji je postao nezvanicni glavni grad homoseksualaca.

Homoseksualnost zavisi od mnogo cega a jos ne znamo ima li genetsko nasledje uticaj na to. Isto tako se jos ne zna, da li masovne ubice, kriminalci, sadisti imaju podlogu u genetskom nasledju (vrlo interesantno pitanje, posebno ratnih zlocina, da ji su i genetski uslovljena). U svakom slucaju postoje istrazivanja koje teze da dokazu.

Sigurno jeste da vaspitanje utice na razvoj seksualnih navika, kao i svih drugih oblika ponasanja.


Biteru, ne znam kada si zadnji put bio u školi, ali nedvosmisleno znamo da homoseksualnost ima genetsku osnovu. Naučna činjenica, rekoh već stvari se u nauci toliko brzo menjaju da ne možemo da ih pratimo...

Nego, ta teza o višku ženskih hormona kod muškaraca kao uzroku homoseksualnosti je (izvini, ne vređam tebe, samo tvoju tezu) čista glupost. I obrnuto kod žena, pretpostavljam, o višku muških hormona.

Znaš šta se dešava kod recimo žena sa viškom muških hormona? Postoje slučajevi istočno-nemačkih atletičarki koje su toliko bile dopingovane muškim hormonima da im se potpuno promenila fiziologija da su morale da promene i pol... Dakle, ovde se ne radi o transrodnim osobama (ono zadnje T u LGBT), nego o trans-seksualnosti, hormonskom poremećaju zbog koga je promena pola neophodna.

DakleM, ajd sad kod profesorke Ljudmile na dopunsku nastavu! lol lol
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 2:37 pm.