Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
lepo sam vam rekao, visak zenskih hormona u vodama i lancu ishrane, poremecuje cao ekosistem a ne samo ljudsko ponasanje.

Hermina, nije istina za homoseksualizam i Evropu, imas grad San Francisko koji je postao nezvanicni glavni grad homoseksualaca.

Homoseksualnost zavisi od mnogo cega a jos ne znamo ima li genetsko nasledje uticaj na to. Isto tako se jos ne zna, da li masovne ubice, kriminalci, sadisti imaju podlogu u genetskom nasledju (vrlo interesantno pitanje, posebno ratnih zlocina, da ji su i genetski uslovljena). U svakom slucaju postoje istrazivanja koje teze da dokazu.

Sigurno jeste da vaspitanje utice na razvoj seksualnih navika, kao i svih drugih oblika ponasanja.


Biteru, ne znam kada si zadnji put bio u školi, ali nedvosmisleno znamo da homoseksualnost ima genetsku osnovu. Naučna činjenica, rekoh već stvari se u nauci toliko brzo menjaju da ne možemo da ih pratimo...

Nego, ta teza o višku ženskih hormona kod muškaraca kao uzroku homoseksualnosti je (izvini, ne vređam tebe, samo tvoju tezu) čista glupost. I obrnuto kod žena, pretpostavljam, o višku muških hormona.

Znaš šta se dešava kod recimo žena sa viškom muških hormona? Postoje slučajevi istočno-nemačkih atletičarki koje su toliko bile dopingovane muškim hormonima da im se potpuno promenila fiziologija da su morale da promene i pol... Dakle, ovde se ne radi o transrodnim osobama (ono zadnje T u LGBT), nego o trans-seksualnosti, hormonskom poremećaju zbog koga je promena pola neophodna.

DakleM, ajd sad kod profesorke Ljudmile na dopunsku nastavu! lol lol


Skiperu, odlazim u skolu svake nedelje!
Genetska osnova homoseksualnizma je dokazana, na nivou, kao i sklonost ka secernoj bolesti i slicno. To znamo ti i ja. A oni koji su objavili teoriju, znaju da ni sami nisu sasvim sigurni.
Postojanje sve vise homoseksalista u javnosti nije posledica ranijeg skrivanja od drustva, vec hira potrosackog drustva, mada znamo da i neke druge civilizacije imaju javnu pojavu homoseksualizma.
Da banalno uporedim, ako se koristi krava u polju za seksuano izivljavanje, to nije genetska stvar, vec prihvaceni (ili neprihvaceni) obicaj drustva.

Problem poremecaja hormona postoji i hara u nekim vodama, prakticno unistavajuci kompletnu populaciju nekih riba, pretvarajuci sve jedinke u isti pol. O tome su studije pisane, kao i o tome da su najveci krivci antibebi pilule i neke druge hemikalije.
Ako se dobro secam i muski kozmeticki preparati, posebno dezodoransi nepovoljo uticu na hormonski balans muskaraca.
Posledice su evidentne, smanjena maljavost, radjanje decaka za manjom misicnom masom, ``zenstvenije`` telo. Uticaj hormona na homoseksualizam nije dokazan, ali verujem da je uzrok tome upravo drustveno naglasavanje (da kazem potreba za) homoseksualizma. Pre 30 godina popularne teme o zenskom homoseksualizmu nejednom su ukazale na hormonski poremecaj koji utice i na ponasanje. Ne vidim razloga, zasto ne moze da utice slicna stvar i na musko ponasanje.

Ако је хомосексуализам хир потрошачког друштва, значи ли то да је и у старом Риму био хир? Стари Римљани су одржавали и инцестуозне везе, општили и са истим и са супротним полом. А што се тиче напаствовања краве у пољу, то је обичај код Шиптара. Они се "вежбају" на кравама, козама, овцама, да би после то применили на жену кад их отац ожени, па зато њихове жене као краве служе само за размножавање.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 12:59 pm.