Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
lepo sam vam rekao, visak zenskih hormona u vodama i lancu ishrane, poremecuje cao ekosistem a ne samo ljudsko ponasanje.

Hermina, nije istina za homoseksualizam i Evropu, imas grad San Francisko koji je postao nezvanicni glavni grad homoseksualaca.

Homoseksualnost zavisi od mnogo cega a jos ne znamo ima li genetsko nasledje uticaj na to. Isto tako se jos ne zna, da li masovne ubice, kriminalci, sadisti imaju podlogu u genetskom nasledju (vrlo interesantno pitanje, posebno ratnih zlocina, da ji su i genetski uslovljena). U svakom slucaju postoje istrazivanja koje teze da dokazu.

Sigurno jeste da vaspitanje utice na razvoj seksualnih navika, kao i svih drugih oblika ponasanja.


Biteru, ne znam kada si zadnji put bio u školi, ali nedvosmisleno znamo da homoseksualnost ima genetsku osnovu. Naučna činjenica, rekoh već stvari se u nauci toliko brzo menjaju da ne možemo da ih pratimo...

Nego, ta teza o višku ženskih hormona kod muškaraca kao uzroku homoseksualnosti je (izvini, ne vređam tebe, samo tvoju tezu) čista glupost. I obrnuto kod žena, pretpostavljam, o višku muških hormona.

Znaš šta se dešava kod recimo žena sa viškom muških hormona? Postoje slučajevi istočno-nemačkih atletičarki koje su toliko bile dopingovane muškim hormonima da im se potpuno promenila fiziologija da su morale da promene i pol... Dakle, ovde se ne radi o transrodnim osobama (ono zadnje T u LGBT), nego o trans-seksualnosti, hormonskom poremećaju zbog koga je promena pola neophodna.

DakleM, ajd sad kod profesorke Ljudmile na dopunsku nastavu! lol lol


Skiperu, odlazim u skolu svake nedelje!
Genetska osnova homoseksualnizma je dokazana, na nivou, kao i sklonost ka secernoj bolesti i slicno. To znamo ti i ja. A oni koji su objavili teoriju, znaju da ni sami nisu sasvim sigurni.
Postojanje sve vise homoseksalista u javnosti nije posledica ranijeg skrivanja od drustva, vec hira potrosackog drustva, mada znamo da i neke druge civilizacije imaju javnu pojavu homoseksualizma.
Da banalno uporedim, ako se koristi krava u polju za seksuano izivljavanje, to nije genetska stvar, vec prihvaceni (ili neprihvaceni) obicaj drustva.

Problem poremecaja hormona postoji i hara u nekim vodama, prakticno unistavajuci kompletnu populaciju nekih riba, pretvarajuci sve jedinke u isti pol. O tome su studije pisane, kao i o tome da su najveci krivci antibebi pilule i neke druge hemikalije.
Ako se dobro secam i muski kozmeticki preparati, posebno dezodoransi nepovoljo uticu na hormonski balans muskaraca.
Posledice su evidentne, smanjena maljavost, radjanje decaka za manjom misicnom masom, ``zenstvenije`` telo. Uticaj hormona na homoseksualizam nije dokazan, ali verujem da je uzrok tome upravo drustveno naglasavanje (da kazem potreba za) homoseksualizma. Pre 30 godina popularne teme o zenskom homoseksualizmu nejednom su ukazale na hormonski poremecaj koji utice i na ponasanje. Ne vidim razloga, zasto ne moze da utice slicna stvar i na musko ponasanje.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 4:31 pm.