Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Brak se uredjuje zakonom samo onda kada ne moze drugacije.Zbog toga ne dozvolite da Vam zakon uredjuje brak.Uredite ga sami,lepse i humanije nego sto to moze bilo koji zakon da predvidi.

Zelimo da Vam bude lepo, da traje dugo,da se radujete jedno drugom,da zivite sa uverenjem da ste danas obavili jedan od najvaznijih poslova u zivotu.

Savetujemo Vam da ne zurite ,da pazljivo trosite reci i osecanja.Nemojte odmah potrositi sve.Raporedite svoju ljubav i uzajamno postovanje na svaki dan zajednickog zivota.

Zakon kaze da su muz i zena u bracnoj zajednici ravnopravni.A to moze i lepse da se kazeovecavajte svoje obaveze da ne biste ugrozavali prava drugih.


Brak ne moze biti cilj. On je samo mogucnost da se Vasi drugi interesi lakse i lepse ostvare.

Zato stalno gradite svoju vezu,prosirujte njene granice,ne dajte joj da se zacauri,olenji,uspava,da prestane da zivi i postoji.

Bogatite svoj zajednici zivot,borite se za ravnopravnost zivotabudite realni i odmereni kada odredjujete svoje ciljeve,a jaki i uporni kada treba da ih ostvarujete.

Ne mozete se baviti samo ljubavlju.Ljubav je lepa samo kad se podrazumeva,kad prati sve ostale nase aktivnosti,kada nam daje snage da se sto uspesnije ostvarimo kao licnost.

Budite ljubomorni,ne jedno na drugo,vec na svoj brak.

Cuvajte ga i branite od svih iskusenja,smatrajte ga dragocenim za svoju sudbinu i srecu.

Neka ovaj dan bude srecan pocetak vaseg dugog i lepog zajednickog zivota.

Shta je mislio, kada je ovo pisao?
wink
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 10:04 am.