Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Bravo Somebody,to sa cirilicom je deo zavere jedne clanice koja ima bivsi nick kao vozac formule i moderatora ili onih koji ciste sajt(kako se zovu vec)sve u nadi da ce da oteraju latinicare.
Sinoc su meni brisani postovi sa azbuke i kozmetike,te sam doziveo jednu mali traumu,zbog toga a oni su zajedno seirili nad mojim obrisanim postovima.Drago mi je da si imala hrabrost da otvoris ovakvu temu,ima nas najmladjih clanova koji nismo ucili cirilicnu azbuku a ne osecamo se manje vredni od onih koji vicu Srbija do Milvokija.I danas sam pomalo obuzet dvema sestrama(u psihologiji poznat termin kada te obuzmu anksioznost i depresija,jer uvek zajedno dolaze,kao dve sestre,zajedno) i to sve zbog nadmenog ponasanja cirilicara, a zna se koji su.
Jos samo ovo,u mojoj ulici se kaze za kulove--cirilicari!!
Za narodnu muziku--cirilica!
Ljudi trgnimo se, pocnimo da pisemo kao svet,zaboravimo atavizam ili lose nasledje manifestovano u alfabetu neobicnog,kitnjastog kroja!
Ja kada skresem,to ima tezinu,a sada sam bas bio jak! Tongue :D(bolje reci mnogo jako ovo sta sam napisao) 8) Dobar dan svim istomisljenicima,a znam da Vas ima....

Mislio sam jos nesto,ali sam zaboravio....nema veze,seticu se
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 9:23 am.