Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: K I G A K U
[quote="sajber_baka"]A kombinatzija Pas/Pas? :lol


Godina Psa 191O, 1922, 1934, 1946, 1958, 197O, 1982. i 1994.

Pas je ratnik, borac. On nikada ne popušta, uvek je na oprezu i uvek u akciji, introvertna je, retko pokazuje osećanja i kada to i učini, to je zato što misli da je neophodno. On je tvrdoglav do ekstrema i tačno zna šta hoće. Ipak, to je veliki pesimista i često deluje kao da ne očekuje ništa od života. On je veran, odan prijateljima i porodici, na njega može uvek da se računa i tačno zna šta mu je dužnost. Ove navedene osobine čine ga omiljenim, iako on, u stvari, i nije prava osoba za društvo. On zna da čuva tajnu i poverljiv je do krajnosti.

Čovek rođen u znaku Psa nije najbolji govornik i teško se izražava. On retko blista u društvu, ali ga brzo zapaze jer ume ono što drugi ne mogu - da sluša sagovornika. Zbog toga ga okolina veoma ceni i stvarno ima razloga za to. Svaka nepavda pogađa osobu rođenu u znaku Psa i u istoriji je lako naći junake koji su se borili za pravdu i bili baš rođeni u ovom znaku. Iako je igrač za pravdu, Pas često pati zbog grehova drugih. Sve osobine donose mu jednu prednost: upornost kojom se bori za druge pomaže mu da, jednog dana, ostvari i ono za šta se sam borio. Lojalnost i vernost čine od osobe rođene u znaku psa osobu od poverenja kojoj se predaju mnoge stvari u ruke, osobu koja vodi najpoverljivije poslove, i osobu kojoj drugi veruju toliko da je biraju za svog predstavnika.

U ljubavi, osoba rođena u znaku Psa je verna i odana, iskrena, ali ima mnogo problema u životu zbog ljubavi. Iako su često drugi krivi za njegove ljubavne patnje, na kraju krajeva krivica, u stvari, padne na njega. Njegova večita zabrinutost čini da on greši na ljubavnom planu i da zbog toga kasnije pati. Čitav njegov život pun je neizvesnosti, a čak i zrelost mu ne donosi mir, jer se tada kaje zbog svega što je u životu propustio da učini.

Sudbina: Ove osobe se rano rastaju od porodice i zavičaja pa ih već nakon 30-te čeka dosta uspeha i sreće.

Najbolje se slažu sa rođenima u godinama Tigra, Konja i Zeca.
ako procitas ovde malo opsirnije nadam s e da ces izvuci odgovor
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 7:43 am.