Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: K I G A K U
a kombinacija tigar - zmaj?

TIGAR (1926,1938,1950,1962,1974,1986,1998)*

Tigrovi će u ovoj godini moći ostvarivati svoje planove bez velikih prepreka, bilo da se radi o poslovnom napretku, ženidbi, kupovini nekretnine ili putovanjima. Nemojte propustiti pozitivne prilike i ostvarite planove. Naročito će vam biti naklonjene ženske osobe u poslovnom okružju. Financije su dobro aspektirane, a osim u poslovanju s nekretninama, dodatno možete zaraditi i trgujući dionicama ili kroz fondove. Pripazite na nekontrolirano trošenje. Zdravlje će biti dobro, pripazite na kvalitetu hrane i probleme vezane uz probavu. Najveći problem izazvat će vam zavist okoline. Zbog toga ćete se možda osjećati usamljeno, malodušno i izolirano. Nemojte se prepuštati takvim osjećajima i provedite dosta vremena u društvu bliskih ljudi.

Tigar: sreća, dinamičnost, nemir, pokretljivost, nepredvidivost, pustolovnost i radost življenja.
Metalni tigar 1950,2010; Vodeni tigar 1902,1962; Drveni tigar 1914,1974; Vatreni tigar 1926,1986; Zemljani tigar 1938,1998

TIGAR


Vaš entuzijazam se preliva i na vaše odnose, a nije neobično za vas da prosto preletite iz jedne veze u drugu. Uzbuđuju vas mogućnosti koje sa sobom nosi svaka veza, a zanosi vas već prvi nalet romantike. Međutim, u trenutku kad nastupe prvi simptomi zasićenosti, vi ste već na pragu nove veze. Možda se, ipak, osećate pomalo utučeno u trenucima kad veza propadne, ali samo do trenutka dok se vaši energetski potencijali ne obnove.
Privlače vas osobe čiji karakter karakteriše nezavisnost. Iako se dive energiji koju posedujete, a i stimuliše ih vaše prisustvo, oni su ipak u stanju da samostalno izađu na kraj sa gotovo svim što život donosi. Odnos sa nekim ko ima isto tako razvijen avanturistički duh kao i vi, mada tera po svome, ima šanse da uspe. Ne plašite se da iskreno izrazite svoja osećanja, ali vi često varirate. Potreban vam je partner koji je staložen, sabran i koji mirno sledi svoje ideje.

ZMAJ

Godina rodjenja: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036, 2048.

Rodjeni u ovom znaku se smatraju za inteligentne i obdarene osobe, spremne da upravljaju i sefuju, glasno govore, sa blistavim umom ali su sumnjicavi, istovremeno su popularni i uspesni, puni vitalnosti i entuzijazma. Rodjeni su da budu glumci, svestenici, politicari i vodje. Zmaj se dobro slaze sa zmijom i pevcom, ali ovca predstavlja vrlo los izbor.
Zmaj: eksplozivnost, energija, oholost, napredak i permanentna snaga.
Metalni zmaj 1940,2000; Vodeni zmaj 1952,2012; Drveni zmaj 1904,1964; Vatreni zmaj 1916,1976; Zemljani zmaj 1928,1988


ZMAJVaš nastup je imresivan i nije čudo što su brojni privučeni vašom harizmom. Atraktivni ste i znato kako da šarmirate i vaš partner brzo «pada» pred vašim činima. S lakoćom «ulećete» u romansu, ali vam je teško da se skrasite - brojne ljubavne afere nisu neobične za one koji su rođeni u godini Zmaja. Niste od onih koji idu na to da na romantičan način osvoje partnera, a zatim ga napuste da bi se upustili u novi izazov. Vi se, jednostavno, razočarate kad otkrijete slabosti. Nervira Vas preterana emotivna zavisnost i neodlučnost.
S jedne strane ljubav je igra i retko čeznete za prošlošću i žalite. Ovo se, međutim, ne bi moglo reći za vaše bivše partnere koji bi mogli, dugo nakon što je romansa okončana, držati upaljenu baklju u vašu čast. Potreban vam je neko ko vam daje dovoljno prostora da se izrazite, neko ko igra aktivnu ulogu, a nije uplašen vašom snagom.dve izuzetne zivotinje skriveni tigar i pritajeni zmaj


ako mogu da znam datume rodjenja mozda mogu reci nesto jos, ovde sam ti prilozila malo o ova dva znaka vise pa pogledaj i izaberi definiciju ako ne mozes da mi posaljes datume rodjenja

u ovim komentarima su date zivotinje koje se preporucuju i tigru i zmaju ali kao sto rekoh svuda ima izuzetaka
ili pravih pogodaka :D
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 11:06 am.