Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
OKRUTNA KUČKA I SAMOŽIVI JEBAČ SU U ŠEMI

Ona je bila okrutna kučka, on je bio sebični jebač. Bukvalno su naleteli jedno na drugo jedne večeri u Grasmarket Baru. Negde su se već videli, ali se nisu gotovo ni sećali gde i kada. Ili su, u krajnjoj liniji, tako rekli jedno drugome i sami sebi.
Ona ga je stalno vređala, ali njega je bolelo uvo jer ga nije zanimalo ništa osim osamdeset šilinga koje je upravo stuštio u sebe. Dogovorili su se da odu do njenog stana i pojebu se. On nije imao svoj stan; kako su njegovi roditelji radili sve umesto njega, nije video svrhu u pronalaženju sopstvene gajbe.
Sedeći uspravno u krevetu, gledala ga je kako se svlači. Lice joj se najednom zgrčilo i, kada je skinuo svoje purpurne bokserice, zahedljivo je prokomentarisala:“Koga ti misliš da usrećiš sa tim?“ upitala ga je.
„Sebe“, rekao je, i legao pored nje.
Nakon jebačine, ogorčeno i zajedljivo je počela da mu prebacuje kako je jebanje bilo loše, što bi svakog drugog muškarca ubilo u pojam. On jedva da je čuo šta je govorila. Poslednje što mu je palo na pamet pre nego što je, nacirkan, utonuo u san bio je doručak. Nadao se da je dobro snabdevena namirnicama i da zna da kuva.
Kroz nekoliko nedelja već su počeli da žive zajedno. Ljudi kažu da im dobro ide.
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 9:04 am.