Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Pregleda 277,odgovora 32......beda od ljudi...tz tz tz... roll


Toj deci je potrebno tako malo da bi bili srećni. I ono što ja mogu da im pružim je ništa naspram onoga što zaslužuju, ali potrudiću se da im bar jedan dan u životu učinim lepšim i radosnijim.


Htela sam da se drzim podalje od ove teme jer je moj licni stav da svako humano delo treba da bude odradjeno u tisini. Postujem poziv na humanost ali ja ne volim o tome da pricam... Da li to platinum_BG znaci da sam "beda od ljudi"?

Druga stvar, ni toj, niti nekoj drugoj deci nije potrebno malo da bi bili srecni, samo ova deca o kojo pricamo nemaju nista pa moze da se ucini da su srecni kada dobiju polovne igracke i neciju preraslu garderobu. Deca da bi bila srecna potrebno je mnogo ljubavi, mnogo paznje, mnogo rada... u svakom slucaju vise od torte i igracke.

Kroz posao sam videla mnogo dece koja imaju roditelje i igracke i garderobu ali su ipak "napustena" i duboko nesrecna i takodje puno dece bez roditelja koja su zracila i osvajala osmehom i lepim vaspitanjem.
To sto pepeljuga radi je lepo i dirljivo ali ipak mislim da je za decu koja nemaju roditelje najvaznije da osoba koja radi sa njima svoju profesiju izabere slusajuci svoje srce i svoju savest...
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 5:39 pm.