Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Ova tema se provlacila, ili se jos uvek provlaci u diskusijama povodom nekoliko drugih tema na Forumu ( na primer, ono kad "Nereja" kaze otprilike.."kada izadjem u grad sedim sa prijateljicama, i nijedan muskarac nema hrabrosti da pridje" ili kad "Mo" kaze ..." tipovi treba da prilaze zenskama, pa sta i ako dobiju korpu". Medjutim, nisam mogao da odolim a da problem muskog straha od lepih zena ne postavim kao posebnu temu:

U gradu u kome zivim ima puno sjajnih cura koje su same.Kada izadjem uvece takodje vidim "sheme" da muskarci sede sami, a devojke isto, same.Osim toga, citam u tabloidima
da se puno glumica ili pevacica zale da su same. U cemu je fazon?

Da budem iskren, i sam sam medju onima koje je strah da, primera radi, na nekom javnom mestu "startujem" neku dobru cicu.Jednostavno, unapred utripujem da bi se zavrsilo lose, i da bi "korpica" (kako kaze "Mo"Wink bila "smak sveta", i mnogo vise od obicne korpice.

Zasto? Znam da zenske ne ujedaju i prozdiru nas muskarce, i svestan sam da je bezveze, da treba imati samo super "zvaku" i odlican "start", i sve bi bilo u redu.Nije mi jasno.Kao sto mi nije jasno zasto se muski strah od startovanja i muvanja povecava sa lepotom zena ( sto je zenska bolja i lepsa, strah je veci). U cemu je problem sa muskarcima, i otkud ta nasa nesigurnost?
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 2:05 am.