Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Vi ste uspeshna zhena, pri tom zgodna, lepa i pametna. Tzenjena na svom radnom mestu, imate dobra primanja, pri tom ste dobra domatjitza i brizhna majka. i pored sebe mushkartza kojeg volite i koji voli vas. On nije tako uspeshan, manje je prodoran, i zheli vas samo za sebe...
A vi imate pravo na neku vrstu svoje slobode, u kojoj ima mesta samo za vas i vasha interesovanja, prijateljitze, hobije.On to bash ne voli.
Ljubomorishe.
Zove.
Pishe poruke.

I jednog dana shvati DA VAM JE SMETNJA. Da vam je teret. Da ne mozhete da dishete. Da se vashi kvaliteti ne mogu iskazati u potpunosti.

Prestaje da ochekuje. Prestaje da se "daje".


A ljubav i dalje postoji.

Nikakva komunikatzija ne uspeva da se ostvari.

Zbog chega dolazi do ovakvih stvari?
Zashto nam status i novatz odredjuju "kvalitet"?
Zashto ovakve zhene po pravilu "gube"?


PS.
Mushkartzi, nishta vas ne sprechava da i s manje novtza budete dzhentlmeni! Investirajte ljubav i pazhnju u vashu vezu. Za razliku od novtza, te stvari su neprotzenjive.Hm, ako si izlazila imala hobije, prijatelje i ostalo bez njega i ranije a nije mu smetalo, onda ne znam. A ako si se sad setila da bi sve to mogla da imaš onda ne čudi što je čovek uvređen. Ne znam ja šta je tu u pitanju i ne mislim da je to sigurno i u ovoj priči ali... Gomila žena koja uspe bilo šta da postigne u životu naprasno počne da primećuje kako su muškarci postali slabići, kako nema džentlmena, kako se muškarci boje samouverenih žena, itd. Na kraj pameti im ne pada da su ustvari one ponesene uspehom postale bezobrazne, bezobzirne, arogantne, samožive i sl. Naravno da muškarci izbegavaju i beže od takvih žena. Kad god pomisliš da su se ceo svet ili velike grupe ljudi (muškarci, crnci, ćelavi, itd.) promenili na gore, proveri da se ti sam nisi promenio na gore, što će i najpre biti. Nisam ništa loše mislio o tebi ili osobi iz priče, ovo je samo moje mišljenje.
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 6:02 pm.