Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Stroj za putovanje kroz vrijeme izumljen je 2034 godine. U najkraćim crtama sastoji se od rotirajućih singularnosti u magnetskom polju. Mijenjajući smjer i brzinu rotacije, moguće je putovati u prošlost ili budućnost. Tako bar tvrdi čovjek po imenu John Titor.
Iako je o svojim svjedočanstvima započeo još 1998. godine, na internetu se pojavio tek 2.11.2000. godine na forumskim raspravama o paradoksu putovanja kroz vrijeme gdje je tvrdio da je on uistinu čovjek iz budućnosti, točnije iz godine 2036. Mnoge stvari je predvidio, koje su se i dogodile, ostavio nam je upozorenje na 3 svjetski rat, kao i Američki građanski rat. Interesantan podatak je da je tvrdio kako je putovao kroz vrijeme da donese IBM 5100 kompjuter iz 1975. koji bi jedini navodno mogao spriječiti kompjuterski krah UNIX sustava koji se trebao dogoditi 2038.g. U 2000-toj se našao jer putovanje kroz vrijeme zahtjeva skokove, odnosno međuskokove (nije se direktno mogao iz 1975.g. vratiti u 2036.g.) 24.03.2001.g. napisao je zadnji post u kojem je najavio svoj odlazak i otad mu se gubi svaki trag.
A meni je Dody-na pricha skroz interesantna...
I ja mislim da je prica interesantna, zato sto vodeci naucnici sve cesce pominju teoretsku mogucnost putovanja kroz vreme, posebno posle potpunog usaglasavnja svih autoriteta iz oblasti fizike da postoji 11 dimenzija i shvatanja moguce uloge slobodnog elektrona u formiranju mnostva paralelnih kosmosa od prakticno iste materije na istom mestu. Takodje je utvrdjeno da je vreme daleko slozenija kategorija od Njutnovog poimanja vremena....

Medjutim, ova faca Dzon Titor, zaista asocira na Josipa Tita (Broza), bar imenom...
Bravar je bio bolji.... 8)


Postoji razlika. Ovaj je gledao filmove, a o bravaru su filmovi snimani...
Bravar je bio bolji.... 8)


Postoji razlika. Ovaj je gledao filmove, a o bravaru su filmovi snimani...

a tek zadihane omladinke sa stafetom u ruci lol
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 1:39 pm.