Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

JEL IMA NESTO U SVEMU OVOME?
Ovan i Ovan
Dva ovna }e se najpre odmeriti dobro, pa ako odgovaraju jedno drugom fizički vrlo brzo prelaze na stvar. Po pravilu, ne treba im puno da stignu do kreveta. Mnogo se mešaju jedan drugome u život, pa je najbolje kada rade potpuno različite poslove.

Ovan i Bik
Ovan }e biti privučen Bikovom smirenoš}u I kao u areni potrudi}e se najbolje što zna da ga/je razbesni. Posle kra}eg zanosa veza postaje obostrano dosadna. Bik u Ovnu vidi nezrelost, a Ovan u Biku lenštinu koja čeka sve da padne s neba. Najbolje zato da je žena Bik a muškarac Ovan.

Ovan i Blizanci
Oni potpuno imaju slične sklonosti, vešti su gopvornmici, praktičari, stignu svuda gde naume, zajedno podjednako kao I solo. Ne optere}uju jedno drugo. Ova veza je na granici dobrog prijateljstva I ljubavi.

Ovan i Rak
Veza na startu može biti I te kako dobra sve dok Rak ne krene sa planovima za budu}nost. Ovde nedostaje sklad, ali ne treba ni ”a priori” dizati ruke I odustajati. Biti strpljiv.

Ovan i Lav
Seksualno slaganje im je izvanredno. Imaju naviku da se u isto vreme i svadjaju i ljube, sve to – često pred publikom. Oboje su skloni flertovima sa strane I varanju, a njihovi tajni ljubavnici često ostaju povredjeni, dok je njihova veza I dalje stabilna.

Ovan i Devica
Devicu kao tipični ženski znak može najlakše naterati da se preda najmuževniji od svih, Ovan. Medjutim, ako je muškarac Devica a žena Ovan, tada stvari idu nizbrdo I jedno drugome }e samo pronalaziti falinke. Netrpeljivost }e pokrenuti libido I njihovi sukobi }e se okončavati u krevetu.

Ovan i Vaga
Ovan I Vaga se obavezno sretnu bar jednom u životu ali retko kada ova veza završi brakom. Privlačnost je neosporna, ali vremenom im se pove}aju apetiti I jedno drugom postanu nezanimljivi. Posle dužih pauza lako se vrate jedno drugome. Najbolje je kada je muškarac Ovan a žena Vaga.

Ovan i Škorpion
Energija koja se stvori kada se u istoj prostoriji nadju ovo dvoje atmosferu momentalno dovodi do usijanja, a ako se kod njih još nešto ”dešava” tada se jasno može omirisati I opipati sex u vazduhu! Ponaša}e se kao da }e ostati slobodni ceo život, a u stvari }e se jako vezati.

Ovan i Strelac
Sexualno ovo može biti fantastična kratka veza, možda je najbolje – avantura! Inače ako potraje pitanje je momenta kada }e početi da se takmiču u znanju, uspesima, iskustvu… Kako su surovo iskreni oboje, ne}e birati reči pa lako ovde dodje do žestokih svadja. Ipak, uvek ostaju prijatelji.

Ovan i Jarac
Ovo je veza podredjivanja Jarcu. Ovan }e najpre pustiti Jarca da vodi glavnu reč da bi ga kasnije ironično I mangupski prozivao za svaku sitnicu. Kako Jarac ni malo nije komičan, a ništa ne zaboravlja pitanje je dana kada }e mu sve debelo naplatiti. Vrlo komplikovana veza.

Ovan i Vodolija
Ovo je avanturistička veza, puna dešavanja, novih ljudi, putovanja… njima sigurno nikada ne}e biti dosadno. Problem postoji samo zbog intenzivnog mešanja prijatelja I okruženja u njihov odnos. Nedostaju intimni trenuci iako su otvoreni jedno prema drugom.

Ovan i Ribe
Ovo je česta kombinacija na našim prostorima, gde su žene Ovnovi – jake, inicijatori,pri tom dobre doma}ice, a muškarci Ribe – nešto muvaju, smišljaju, rade 300 poslova, a opet nemaju para. Obrnuto, donosi puno nepoverenja I žena Riba može lako biti povredjena od ovog muškarca.

Bik i Bik
Veza dva Bika ako ništa drugo, može bar sigurno da traje. Sex- osrednji, razumevanje – odlično, finansije – svako svoje…uzbudjenja – po malo, na kašičicu. Najbolje ako ih vezuje posao.

Bik i Blizanci
Njima kao da je teško uopšte da se sretnu pošto je ova kombinacija vrlo retka. Bik je Blizancu neuzbudljiv, a Blizanac Biku detinjast I neodgovoran. Najbolje da je žena Blizanac a muškarac Bik, I to nešto više stariji od nje. Tada se prema njoj može poneti zaštitnički I zaista kao prema detetu što }e im obostrano prijati.

Bik i Rak
Ovo kombinacija je sinonim za veliki dom prepun dece, večnu ljubav I gomilu hrane. Sex }e na startu biti mlak, ali ih vremenom potpomognut emocijama jako vezuje. Jedna od najboljih kombinacija.

Bik i Lav
Ako imaju novca – imaju sve! Jedno u drugom bude neutoljivu žudnju za avanturom, strastvenim no}ima po raznim hotelima širom sveta, ludovanje po kazinima I diskotekama… Bez novca, mimoilaze se.

Bik i Devica
Ovo je ljubav na prvi pogled. Ali kada trenuci nežnosti zaneme I dodje do sexa, nijedna strana nije oduševljena. Ako su intelektualci – odlični izgledi za brak.

Bik i Vaga
Ovde bi moglo biti priče o braku posle tre}eg sastanka. Puno romantike, nežnih no}I, večera uz sve}e, šetnji pored reke… Slični su, slični, toliko da im kad tad postane strašno potreban neko bar malo različit! Najbolja od svih kombinacija u periodu rane mladosti.

Bik i Škorpion
Tvrdoglavi I željni mo}I, sexa, dominacije. Posesivni su I kada se jednom spoje teško se razdvajaju. Čak da I do toga dodje, svaki susret budi im trnce I tera na ponovne no}ne susrete, jer ova veza najbolje opstaje kao tajna.

Bik i Strelac
Jedino što je zajedničko za ovo dvoje je prvoklasni hedonizam. Žena Strelac može isprovocirati Bika da za nju da svo blago koje poseduje otopivši mu srce svojom spontanoš}u I šarmom. Ako je muškarac Bik osim zdravog sexa, nikakve garancije za budu}nost.

Bik i Jarac
Ovo je dobra veza među partnerima koji traže stabilnost i kontinuitet u vezi. Svakodnevna vidjanja I javljanja, pokloni, pažnja na svakom koraku… Ako udju u brak, skoro obavezno počinju sa zajedničkim privatnim biznisom. Imaju puno dece.

Bik i Vodolija
Konzervativnost Bika I njegova vernost tradiciji bi}e nerazumljivi nekonvencionalnoj Vodoliji. Bik voli sex u krevetu, Vodolija bilo gde samo ne u krevetu, Bik voli nacionalnu kuhinju, Vodolija kinesku, Bik je zatvoren, Vodolija otvorena, svima bi sve da ispriča… Ni po čemu se ne slazu.

Bik i Ribe
Veza koja kod oboje stvara opsesivnu posesivnost pa lako veza može postati patološka. Brinu jedan o drugome I više nego što je potrebno u inat majkama! Inspirišu jedno drugo, pa ako se ne bave umetnoš}u ili nekim kreativnim poslom, naročito dok su mladi počinju da konzumiraju alkohol I druga opojna sredstva.

Blizanci i Blizanci
Njih nije dvoje, njih je četvoro! Jedan priča, drugi se smeje, jedan se pita, drugi ve} odgovara! Skladni I okretni, neuhvatljivi u prevarama a ima ih obostrano! Slična interesovanja njihovu vezu čine mladalačkom I poletnom.

Blizanci i Rak
Nemogu}a veza! Rak }e da guši Blizanca svojom posesivnoš}u I predanoš}u, dok }e Blizanac uvek imati neki svoj svet ~ime }e Raku rušiti snove o idealnoj vezi. Raku smetaju mnoge Blizanačke osobine, ali na žalost, ne želi da ih vidi dok veza traje, a kada dodje kraj ogovara}e ga iza ledja na svakom koraku!

Blizanci i Lav
Ovo je veza koja može da uspe. Jedan od drugog imaju štošta da nauče, imaju zdrav I čest sex, najviše zbog Lavovskih potreba. Privrženi su jedno drugome toliko da se lako zbližavaju I sa ostalom rodbinom I prijateljima ovog drugog.

Blizanci i Devica
U poslu su idealni partneri, vidjeni su na festivalima, tribinama, grupnim programima, ali u ljubavi previše intelekta na jednom mestu, previše mozganja, analiziranja, što sve hladi emocije. Kako su oboje perverzni mogu imati interesantne momente u krevetu.

Blizanac i Vaga
Ovo je odlična veza I u psihičkom I u fizičkom smislu. Jedno drugo razumeju I ove veze uspevaju uprkos brojnim neprijateljima I ”zlim jezicima” kojih ovde uvek bude. Blizanac je sklon I dalje prevarama ali Vaga to nikada ne}e saznati.

Blizanac i Škorpion
Oboje su promiskuitetni I maštoviti što kulminira u njihovom sexualnom odnosu. Intelektualno se poštuju I cene čak I kada imaju različita shvatanja. Gde je problem? U nedostatku poverenja…

Blizanac i Strelac
Njima }e biti vrlo lako da nadju teme o kojima }e pričati pre sexa, za vreme sexa, posle sexa… Oni kao da usta uopšte ne zatvaraju. Nemirnog su duha, inteligentni I društveni, pa I ove veze uglavnom započinju rušenjem dugih prijateljstava. Najbolje kada je žena Blizanac. Obrnuto, muškarac Blizanac }e strepeti da }e ga žena Strelac ostaviti I oti}I.

Blizanac i Jarac
Jarac je strog I formalan I sve ono što Blizanac nije. Medjutim, ova veza nema ljubomore i jakih uraganskih strasti, niko nikog ne pita gde ide I šta radi, pa je kao melem I jednom I drugom posle drugih teških raskida I dramatičnih veza.

Blizanac i Vodolija
Slobodni I avanturisti po prirodi ima}e nezaboravne trenutke ako jedno drugom istolerišu svojeglavost I promenljivost. Imaju jako puno prijatelja, koji ih vezuju I onda kada raskinu I prestanu da se vidjaju, hteli ne hteli.

Blizanac i Ribe
Ribe su znak koji je previše posesivan i zahtevan prema svom partneru, a Blizanci se ne}e nikada ni zbog koga promijeniti. Blizancu treba neograničena sloboda a Ribi obožavanje, i dok je tako u vezi dobro je za oboje.

Rak i Rak
Rak Raku ne može dati ljubav koja mu je potrebna. Žena traži pravog ”mužjaka” a muškarac seksipilnu ”mamu”… Zajedno postaju svesni svojih fantazija ali I toga da ih zajedno ne mogu ostvariti, pa se ne zadržavaju dugo jedno pored drugog. Osetljivi su I senzibilni, vole da se ljubakaju I ogovaraju sve oko sebe.

Rak i Lav
Ovo je tipična muško-ženska veza, pod uslovom da je muškarac Lav, a žena Rak. Ona }e se navi}I na: njegovo glasno muško društvo, fudbal nedeljom, krvoločne borbene filmove, ogroman poriv za sexom. Ako je muškarac Rak, Lavica }e ga iskoristiti sexualno I odbaciti.

Rak i Devica
Kada se svetovi Raka i Device dotaknu, to je najčešće ili vrlo dobra ili vrlo destruktivna veza. Devici odgovara Rakova stalna potreba za nežnostima i dodirima, a Raku će odgovarati pedantnost i čistoća Device - pogotovo u domu i krevetu.

Rak i Vaga
Ono što ih najpre spaja je činjenica da ni minut ne mogu sami! Nežni I čulni, dosta drže do intime što im odnos čini lepšim I čarobnijim. Problem > Vaga medjutim može da se nakostreši kada Rak počne da menja raspoloženja brzinom svetlosti jer joj time remeti sigurnost. Nestabilna veza.

Rak i Škorpion
Rakova senzualnost I Škorpionova strast daju vezu koja ima dubinu I intimnost, kao I trajnost. Nailazi}e na puno prepreka, ljudi }e im dosadjivati, ali }e vremenom njihov odnos postajati sve čvr{}I I postojaniji. Jedna od najpoželjnijih veza.

Rak i Strelac
Oni su kao crno I belo, a opet ovo je česta kombinacija! Žena Strelac je zaista tip ljubavnice-majke kakvu traži mu{karac Rak: svoja a brižna, sexy a pristojna, puna razumevanja I saveta, što }e on ceniti, obasipati je pažnjom I ljubavlju. Obrnuto, žena Rak I mu{ki Strelac jedan u drugom bude ono najgore, ljubomoru I poroke, pa do ove veze ne sme do}i!

Rak i Jarac
Oni potiču iz različitih sredina, različito su vaspitavani I imaju različite snove. Sre}u se uvek slučajno I ne zaobilaze nikada. Jedno drugom su odlična podrška. Koriste kvalitete ovog drugog za dolaženje do mo}I I unutrašnjeg mira, pa sve svoje uspehe delom smatraju zaslugom I partnera. Mogu se jako vezati jedan za drugog.

Rak i Vodolija
Na potrebe Raka za nežnoš}u Vodolija }e ostati mrtva hladna. Emotivno su nekompatibilni. Medjutim, njihova veza je nekako sudbinska jer su okolnosti pod kojima se ovo dvoje upoznaje uvek vrlo čudne! Uslov za uspeh: Rak treba da kontroliše svoju ljubomoru.

Rak i Ribe
Ovde se ne zna kome je potrebno više ljubavi, pažnje, poklona, ose}anja, maženja… Veza ovo dvoje je kao neko završno poglavlje iz bajke gde princeza I princ ostaju sre}ni do kraja života. Veza ima sve potencijale da traje osim kada je Rak žena. Tada postoji istinska opasnost da se pojavi mo}an muškarac iz inostranstva ili na putu koji im može ugroziti idilu.

Lav i Lav
Oboje su romantični zavodnici, neverovatno strastveni, koji }e se žestoko svadjati, teatralno miriti I obasipati jedno drugo najljubavnijim rečima. U sexu se savršeno slažu, žena je uvek dominantnija I odredjuje ritam dok muškarac ispunjava svaku njenu želju. Ako u krevetu sve funkcioniše ne}e im pasti na pamet da traže unaokolo bolju šansu.

Lav i Devica
Strast Lava može ozbiljno uplašiti nežnu Devicu koja I te kako voli da se femka I da dugo ispituje teren za šta ovde sigurno ne}e imati vremena. Ali kako voli da živi na visokoj nozi, Devica }e istrpeti sve što joj kod Lava ne odgovara kako bi uživala u udobnosti. Vremenom }e poželeti da je dominantna, što joj Lav nikako ne}e dopustiti, bez obzira da li je reč o muškarcu ili ženi Lavu.

Lav i Vaga
Ovde niko nigde ne žuri. Sve se odvija polako I s uživanjem. Naoko izgledaju kao da su profesionalci u življenju, uživanju, provodjenju, zabavljanju… Oboje vole spektakle, grandiozni su I veličanstveni kada su zajedno, jedno drugom daju potreban šarm (Vaga Lavu) I slavu (Lav Vagi). Vaga }e se nesebično diviti Lavu, te ova veza ima velike nade za uspeh.

Lav i Škorpion
Mogu se sresti bilo gde I istog momenta kre}u varnice koje }e ih bacati u vazduh dok ih potpuno ne spoje. Ovo je vrlo jaka seksualna veza dve snage koje se poštuju I takmiče, zbog čega ne mogu da traju na duge staze. Ako imaju para ceo svet može biti njihov, ima ih svuda, u diskotekama, luksuznim restoranima, kazinima…

Lav i Strelac
Ovo dvoje mogu biti izvrsni savetodavci, jedno drugom podrška I spas u zadnji čas. Zbog toga ostaju prijatelji I kada strast prodje. Teško ovde dolazi do jakih emocija jer su raspoloženi uvek za druženja pa intimni trenuci izostaju, a I tada izlaze medju ljude. Oni su kao dva lovca na odmoru u sred hajke, pa kada napune baterije idu dalje svako nekoj svojoj zveri.

Lav i Jarac
Ovde vlada jedna borba za prevlast, za mo}. Kada su zajedno, od napete energije u vazduhu svakome ko se nadje u njihovom prisustvu bi}e teško da se opusti. Lav je toplokrvan I strastven, Jarac hladnokrvan I proračunat. Nemaju šta da traže jedno sa drugim. Osim koristi, veze, protekcije…


Lav i Vodolija
Oboje su okruženi ljudima, društveni, zabavni I tvrdoglavi. Teraju po svome, ne žele ni zbog koga da se promene, a ambicije su im svakim danom sve ve}e. Jedno drugom jednostavno ne daju prostor da se izrazi, jer svako previše gleda sebe. Kada bi se potrudili bila bi ovo lepa veza.

Lav i Ribe
Ovo je odlična kombinacija ako ih povezuju umetnost I kreativan posao. U ostalim situacijama mnogo nepoverenja, duhova prošlosti i glasina mogu narušiti harmoniju. Sex im je extatički sa puno doživljaja, pomo}nih stimulanasa, dodira I ljubakanja.

Devica I Devica
Do njihovog upoznavanja prošlo je pet meseci, do veze devet, a za brak bi}e potrebno da budu zajedno minimum dve godine. Nikada ne}e prestati da se proučavaju I analiziraju ne shvataju}I da što više čeprkaju bilo po prošlosti, bilo po nedostacima (fizičkim I psihičkim) ovoga drugog to su dalje od emotivne sre}e.

Devica i Vaga
Devica je intelektualni znak za razliku od Vage kojoj je najvažnije da uživa I bude lepa, bilo da se kao Vaga nadje muškarac ili žena. Samim tim }e im manjkati svakodnevna komunikacija, ali ako je Vaga mu{karac onda }e se Devica pored njega ose}ati sigurno I opušteno.

Devica i Škorpion
Još jedna česta kombinacija. Devica koja je nežna I stidljiva, pogotovo žena, kao da čeka čitav život baš Škorpiona da se pojavi I oslobodi svu tu strast iz nje. Svako je mazi, pazi, neguje, guguče joj kao da je u krevecu, a ona ho}e da oseti strast, blud I snagu, opet, bilo da je muško ili žensko Devica! Svadja}e se obavezno oko sitnica koje nisu od životne važnosti.

Devica i Strelac
Njih najpre privlači intelekt. Za svaku Strelčevu apstrakciju Devica }e imati naučne dokaze ”za” ili ”protiv” što može biti zanimljivo na početku. Medjutim vremenom, Strelca }e početi da guši Devičina analitičnost, ima}e utisak kao da je na saslušanju, a I vatren sex }e mu nedostajati pa }e malo švrljnuti sa strane.

Devica i Jarac
Ova veza sigurno ne}e propasti finansijski jer }e štek ovde uvek postojati I kod jednog I kod drugog. Medjutim, emotivno veza je mnogo hladna, a oboje traže toplu osobu koja im može pružiti potrebne vatrene emocije. Kad jedan ho}e da priča drugom se }uti I obrnuto.

Devica i Vodolija
Ovo je veza koja ne traje dugo, a ako traje onda je došlo do trajnog preobražaja jednog od njih, gubljenja identiteta I poistove}ivanja sa ovim drugim. Jedno u drugom bude strašne kreativne potencijale, nadahnu}a I najbolja je za odnos profesor – student, roditelj –dete. U emotivne odnose donosi sexualnu fantaziju I jaku maštu, burne I eksplozivne svadje I prekide.

Devica i Ribe
Devica je na zemlji, a Riba na dnu okeana. Riba }e Devici biti idealna meta za analiziranje ljudskih karaktera jer }e Riba svoja raspoloženja menjati deset puta na dan. Ako je žena Devica, onda muškarac mora da je jak I sna`an sa vidljivim miši}ima, obrnuto, muškarac Devica traži devojku Ribu sa čudnim pogledima na svet, drugačiju od svih.

Vaga i Vaga
Vaga je snebivljiv znak I ovde }e problem jedino biti ko }e preuzeti inicijativu. Sve ostalo }e biti spontano I lako… Osim toga muškarac Vaga može biti u naletima ljubomoran na ženu Vagu zbog lepote, ženstvenosti I privlačenja pažnje.

Vaga i Škorpion
Vaga }e lako probuditi najstrastvenije Škorpionove želje, dok }e Škorpion Vagu strpati u svoj svet, okovati je I čuvati samo za sebe. Njoj }e se to jako dopasti za neko vreme, ali ako potraje požele}e da beži glavom bez obzira.

Vaga i Strijelac
Vaga }e na kilometer nanjušiti da se u blizini nalazi Strelac. Ovde lako I brzo dolazi do zaljubljivanja, raznovrsnog sexa, zajedničkih putovanja, planova za budu}nost…Vaga }e Strelcu uvek dati dovoljno slobode, ali }e se opet namučiti da ga zadrži piored sebe (pogotovo ako je muškarac Vaga).

Vaga i Jarac
Vagi treba mnogo pažnje, ljubavi i nežnosti, a od Jarca može dobiti sve to samo malo više u materijalnom obliku kroz novac, poklone I sve što je potrebno za uživanje, Jarac sa druge strane traži sigurnost i poneku iskru strasti što }e pored Vage sigurno imati ako je on prvi ispunio tražene uslove. Vrlo kompromisan odnos I komplikovan.

Vaga i Vodolija
Ovo je razigrana veza, česta I zabavna. Jedno drugom }e se I dve godine nakon veze, a I u braku kasnije udvarati, I ponašati se kao da su se juče tek upoznali. Jak sexualan naboj. Vodolija odlučuje o svemu je je Vaga neodlučna .
Vaga i Ribe
Ono što im je najbitnije I zajedničko je večna ljubav! Jedna jedina, prava pravcata… Oboje }e se sto puta u životu ope}I dok ne dodju do svoje definitivne priče. Kao usputna stanica su jedno drugom okrepljenje I snaga, kao poslednja haos I lom, nemaju poverenja, dolazi I do skandala.

Škorpion i Škorpion
Ovo zvuči jako a kako li tek izgleda… To je susret dva krvoločna neprijatelja koja umesto da povade noževe vade srca, strasti, telo (pa često ranjavani, sa modricama I ogrebotinama) završavaju u krevetu – baš kao na bojnom polju. Posesivni su I spremni na najgoru osvetu samo li ih ovaj drugi povredi ili izneveri.

Škorpion i Strelac
Ovo je prvenstveno jaka seksualna kombinacija, sa mnogo mašte kod oba partnera koja će im stalno iznova povećavati njihove seksualne apetite i tako ih dugo vremena držati zajedno. Moguća je dobra i kvalitetna veza, ali i traži mnogo odricanja i kompromisa.

Škorpion i Jarac
Oboje su strašno tvrdoglavi I teško da bi se u bilo čemu složili osim možda u poslu. Ali I tu bi se poveo rat oko toga ko je glavni I bolji. Škorpionu }e pored Jarca nedostajati nežnost I maženje, a Jarcu ose}aj sigurnosti zbog Škorpionovih lakih ljutnji I povredjivanja.

Škorpion i Vodolija
Ovde je jedino mogu}e govoriti o burnim I žestokim avanturama, koje su trajale maksimum tri dana. Duže od toga je ovde nezamislivo a da bude oboma prijatno. Oboje imaju viška energije I usled potrebe za pražnjenjem, lako dolazi do pucanja kroz svadje oko gluposti.

Škorpion i Ribe
Oboje su senzualni I nežni, maštoviti. Riba može idealizovati svog Škorpiona, staviti mu krunu kao da je kralj I posle se razočarati zbog njegovog duplog života, ali u ve}ini slučajeva jako dobra kombinacija, posebno kada je muškarac Škorpion. Obrnuto žena Škorpion može sažvakati I ispljunuti muškarca Ribu koji joj ne pruža nikakvu fatalnost.

Strelac i Strelac
Najidealniji partner za Strelca je uvek I samo drugi Strelac. Jedino on }e ih razumeti I kada }ute.

Strijelac i Jarac
Jedno je ovde sigurno: niko ne može naterati Jarca na smeh kao Strelac I niko ne može spustiti tako surovo Strelca na zemlju kao JArac. U svemu ostalom – imaju hladan odnos.

Strijelac i Vodolija
Ako vidite dvoje kako nasmejani drže}I se za ruke šetaju gradom, slave}I taj dan kao posebnu svetkovinu iako je sasvim običan, to su najverovatnije Strelac I Vodolija! Vole da rizikuju, da ulaze u avanture, bave se umetnoš}u ili nekim kreativnim poslom, drugačiji su od svih! Oni se jednostavno vole!

Strelac i Ribe
Ovde lako I brzo dolazi do prelaženja na stvar. Najpre }e ih vezati duhovnost I sex, ali I kada toga nema ujednačenog su ritma, na istoj frekvenciji I dobro se slažu. Riba može samo smarati Strelca svojom predugom pričom, ali }e on ve} prona}I načina da joj zapuši usta!

Jarac i Jarac
Kako nijedan Jarac ne može da bude sam,u drugom Jarcu }e zasigurno prona}I partnera za ceo život. Zaista teško da }e se odvojiti,a ako do toga I dodje velike su šanse da posle ponovo budu zajedno. Ovo medjutim nije česta kombinacija, jer Jarac upravo kroz patnju I neskladne veze treba da evoluira kroz trpljenje I samo}u, što bi mu ovako lepom vezom bilo onemogu}eno.

Jarac i Vodolija
Ova veza može biti zanimljiva jer su inteligentni oboje I imaju gomilu zajedničkih tema za razgovor. Medjutim, može se desiti da u sred Jarčeve depresije Vodolija spakuje kofere I ostavi ga na milost I nemilost,pokazuju}I sebičnu stranu svoje ličnosti. Takodje Jarac }e se mešati u Vodolijin život I kad treba I kad ne treba što }e nju dovoditi do ludila.

Jarac i Ribe
Oni kao da su stvoreni jedan za drugoga. Osobina koja }e ih najpre spojiti je saose}ajnost, samosažaljivost I blagost. Oboje su ženski znaci I jaki (Riba u veri, Jarac u volji) pa ova kombinacija mnogo obe}ava iako tako ne deluje naoko.

Vodolija i Vodolija
Oni }e se zgražavati nad svakodnevnicom, monotonijom I prilazi}e životu kao čudu koje se dešava sad I ko zna kad! U stvari oni }e to od njega da naprave. Stvori}e svoj mali svet koji }e biti misterija za mnoge. Vole se I dobro saradjuju.
.
Vodolija i Ribe
Vodolija je brza, neprdvidiva I ne voli duga I troma maženja I ljubljenja poput Ribljih. To je sve može naterati da potraži nešto drugačije I zanimljivije. Ribu može izbaciti iz takta Vodolijina promenljivost, sad jedno, sad drugo I tvrdoglavost. Veza koja se retko sre}e.

Ribe i Ribe
Uspeju li da se dogovore oko toga ko }e preuzeti odgovornost u svakodnevnom životu veza }e potrajati, u suprotnom zbog sitnica sve može oti}I do djavola. U krevetu im je najbolje, ne bi iz njega izlazili, telepatski se sporazumevaju, jedno drugo sanjaju, vole se I obožavaju.
_________________
Devica i Vodolija
Ovo je veza koja ne traje dugo, a ako traje onda je došlo do trajnog preobražaja jednog od njih, gubljenja identiteta I poistove}ivanja sa ovim drugim. Jedno u drugom bude strašne kreativne potencijale, nadahnu}a I najbolja je za odnos profesor – student, roditelj –dete. U emotivne odnose donosi sexualnu fantaziju I jaku maštu, burne I eksplozivne svadje I prekide.ovo je LAZ.
Nikada nisam mnogo verovao u horoskope. Ono sto je sigurno je da u svakom od ovih opisa neko moze da pronadje sebe. A neki od onih koji su se pronasli je i rodjen u odgovoarajucem znaku.... Smile
Ovan i Devica
Devicu kao tipični ženski znak može najlakše naterati da se preda najmuževniji od svih, Ovan. Netrpeljivost }e pokrenuti libido I njihovi sukobi }e se okončavati u krevetu.e, a u ovome ima istine.... lol
Devica i Vodolija
Ovo je veza koja ne traje dugo, a ako traje onda je došlo do trajnog preobražaja jednog od njih, gubljenja identiteta I poistove}ivanja sa ovim drugim. Jedno u drugom bude strašne kreativne potencijale, nadahnu}a I najbolja je za odnos profesor – student, roditelj –dete. U emotivne odnose donosi sexualnu fantaziju I jaku maštu, burne I eksplozivne svadje I prekide.ovo je LAZ.

Neka je-vec mi je lakse!!
NEGO:JEL IMA LAVICA OVDE?PO VAMA DAL SE MOZE SLAGATI LAV SA LAVOM?(nek se javi ko ima iskustva na tom podrucju)
Nikada nisam mnogo verovao u horoskope. Ono sto je sigurno je da u svakom od ovih opisa neko moze da pronadje sebe. A neki od onih koji su se pronasli je i rodjen u odgovoarajucem znaku.... Smile

Heila!Sad sam skuzila ko si!Drago mi je da si opet tu!!!! wink
Dody,ja sam ovan,a Ti vidi sta ces i s`kim ces.... Tongue
...khm khm I am libra ... catch me if you can ! xexe lol
Ribe i Ribe
Uspeju li da se dogovore oko toga ko }e preuzeti odgovornost u svakodnevnom životu veza }e potrajati, u suprotnom zbog sitnica sve može oti}I do djavola. U krevetu im je najbolje, ne bi iz njega izlazili, telepatski se sporazumevaju, jedno drugo sanjaju, vole se I obožavaju.

Potpuna istina,obozavam i odlicno se slazem i sa muskim i sa zenskim ribama....


Muske ribe su daleko od ideala,ne vole odgovornost ni polaganja racuna,ali kada se upecaju sami u mrezu,ni ne slute da igraju po pravilima! lol
Ribe i Ribe
Uspeju li da se dogovore oko toga ko }e preuzeti odgovornost u svakodnevnom životu veza }e potrajati, u suprotnom zbog sitnica sve može oti}I do djavola. U krevetu im je najbolje, ne bi iz njega izlazili, telepatski se sporazumevaju, jedno drugo sanjaju, vole se I obožavaju.

Potpuna istina,obozavam i odlicno se slazem i sa muskim i sa zenskim ribama....


Muske ribe su daleko od ideala,ne vole odgovornost ni polaganja racuna,ali kada se upecaju sami u mrezu,ni ne slute da igraju po pravilima! lol

WOW!!!!Dobro ste se nasli,mora da vam je odlicno zajedno!Ja imam inace ribu i tocno je to da ne vole odgovornost!A ja lavica(mada u profilu pise drugo)
Dobro smo se nasli, snasli i razisli Smile
Ne znam kako se slazu lavice sa ribama,uglavnom znam da su sve ribe sa ribama imala jako dobar odnos
Znam i da se dobro slazemo sa strelcevima, a da treba da se pazimo blizanaca i rakova...mada kazu da imamo tu magnetsku moc ka svima 8)
Ti to zelis da kazes da bi se i sa mnom dobro slagala?
Jeli draga Cori
Ako si riba,verovatno,osim ako nisi neki izuzetak lol 8) wink
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 7:04 pm.