Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Mileta Đurić zatvorio seks-šop i počeo da proizvodi afrodizijak „s garancijom“
Ariljska vijagra diže iz mrtvih

U kom se god gradu pojave moje suve šljive sa orasima prelivene medom, tu odmah raste i stepen - švaleracije


"Deda Mileta Đurić iz Arilja proizvodi suve šljive punjene orasima, prelivene medom i na svoj proizvod daje garanciju: ko pojede deset suvih šljiva može dva puta za dvanaest sati sa dve različite! Garancija, dodaje deda Mileta, važi za - njegove vršnjake, sedamdesetogodišnjake, za mlađe toliko suvih šljiva i oraha može da bude i više nego - opasno, i navedenu garanciju može da produži u - nedogled!

- Proizvod sam, kao što sleduje, najpre isprobao na sebi. Da nisam, ne bih ni davao garanciju - kaže deda Mileta.
NJegov proizvod, koji se nedavno pojavio u Arilju, a i šire, svuda po Srbiji, i po Hrvatskoj, gde su ga god probali, posle temeljno izvršenih provera, nazvali su - jedni - srpska, drugi - ariljska vijagra!

Pre nego što je izmislio ariljsku vijagru, deda Mileta držao je u sred Arilja seks-šop. Posle, šop zatvorio, i prešao na punjenje šljiva orasima.
- Shvatio sam da nijedan artikal u mom seks-šopu nema dejstvo kao kad naše, srpske šljive, napunim domaćim orasima, pa ih posle prelijem medom! Brzo su to shvatili i Ariljci i komšije. Oni koji su do skora u seks-šop dolazili kradom, po mraku, pa kupovali za - koleginice sa posla i komšinice, kao komšinice stid da dođu, sada kupuju suve šljive na veliko u po bela dana, a rezultati - kud i kamo bolji - kaže deda Mileta."


Pa, vi vidite! Wink
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 2:09 am.