Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
. . . Stavovi o tim stvarima se najviše nose iz porodice. Mislio sam da je seks tabu zato što je to još uvek zabranjena tema i nešto o čemu deca uče na ulici i iz tih časopisa a ne kod kuće. Mislio sam da je tabu zato što na svakom koraku srećem rigidne stavove u vezi toga. Svuda se čuju samo osude na tuđ račun a ništa novo se tu nije izmislilo hiljadama godina. Mislim da smo konzervativno društvo lažnog morala koje ignoriše važna životna pitanja.
. . .

Pa prilično je definisan taj broj hiljada godina . . . (nešto malo oko dve Wink ) Interesantno je da su i Grci i Rimljani imali mnogo liberalnije sexulane stavove . . . pr. homoseksualzam je sasvim drugačije prihvatan i poiman.

Što se tiče dvojnog morala, ne mogu baš da prihvatim tako lako blistavo intelektualno onanisanje zapada na tu temu. Jedna dama je sa indignacijom dugo odbijala da se pojavi pred TV kamerama, zbog toga što je vrlo verovatno da bi je gledale neke neobrijane osobe u T shirt majicama sa flašom piva u ruci, a možda čak i da kopaju nos uz sve to. Nije baš nepoznata . . . Queen of England.

Hajde da uradimo još jedan test?
Bilo kom predsedničkom kandidatu (na Zapadu ili ovde) da u toku kampanje se otkrije homoseksualizam . . . koje bi šanse imao na izborima? Ima li tu dvojnog morala?

A možda bi mogli malo da začeprkamo i po suštini? Zbog čega se javljaju rigidni stavovi? Tata Freud tvrdi da baš takvo a priori odbijanje, bez obzira na činjenice ukazuje . . . na želju.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 1:28 am.