Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Trešnjici svaka čast na otvorenosti. Ne samo što priča o pozi koju voli, već priznaje da voli pozu koju, navodno, mnoge žene ne vole. Kao, ponižavajuća je. Ja opet mislim da to zavisi od ličnosti oba partnera. Neki muškarac će da je upražnjava upravo da ponizi, drugi će da je upražnjava zato što ga uzbuđuje i pričinjava mu zadovoljstvo. A žene - ima ih koje percepiraju tu pozu kao poniženje, čak i ako muškarac nema takvu nameru, a ima i onih koje u toj pozi uživaju, ili makar nemaju ništa protiv nje, dokle god ih ne boli. One koje uživaju dele se na one koje o tome pričaju i na one koje je sramota da priznaju.

Moja omiljena? Kada želim intimnost i čavrljanje, sve sa dodirivanjem "strateških" mesta - onda najviše uživam u onoj sa strane. Kada sam žešće napaljen - otpozadi, pa bilo na kolenima, bilo preko stola, bilo na ivici kreveta ili ležeći preko dame. Naravno, volim i sve ostale poze. Misionarska mi uopšte nije dosadna, a kad hoću da stvar potraje - jebi ga, volim satima - onda je jahanje favorit.

Nego, ja u svom profilu nisam dao konkretan odgovor, jer prokleti automat nema moju kombinaciju. Da mi je dozvoljeno sam da napišem, pisalo bi ovo gore.

Najbolje je kad se između dvoje pogodi ljubav prema istoj pozi.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 7:21 am.