Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

razmena ljubavnih poruka i drugo
E, ovo je prava tema za ovaj sajt. Bra'o!
Od tog trena nebo vise nikad nije bilo plavo...vec duboko i modro, i lanci planina vise nisu bili samo smedji nepravilni oblici na geografskim kartama nego tanke konture na zemljinoj lopti koje je Bog oslikao kako bi me podsjetio na njene osmijehe.
"Ponekad mi se cini da su zvezde izgubile sjaj,da cvece vise ne cveta,da trava vise ne raste,da ptice ne cvrkucu,da je nebo sive boje,da ljudi samo cute i nista ne govore,da je vreme na satu stalo...ponekad u svom tom ludilu ugledam tvoj lik koji me na trenutak ucini srecnim,na zalost samo na trenutak,jer shvatim da ipak samo haluciniram,da je ipak sreca posvadjana samnom dok se sa tobom negde daleko od mene druzi!"
"s'grana vetar puhnu pa niz pleca bujna,rasplete joj one pletenice guste..."
"Ostavi mi samo sat da merim vreme pre i posle tebe. Da makar nesto tvoje imam kod sebe, da u samoci merim tuzne dane da mi bar nesto kuca kad mi srce stane."
Znas na tvoje srce gledam uvek kao na nesto vredno, sjajno a opet lomljivo. I vidis, covek ne moze imati dva srca, i verovatno je to nekako povezano sa onim da ne mozes dve osobe voleti istovremeno pa sam tako i ja odlucio da volim tebe...vise od sebe.
Da smo se drugacije sreli, sve bi bilo ranije.
Da smo se drugacije sreli, sve bi bilo ranije

Smile)) Ovo je do jaja!!!
"...odlazeci da se pocesljas u nekom boljem hotelu,dodirni me ispod stola kolenom,generacijo moja,ljubavnice..."
Da se nadovezem na temu; zasto devojke vole da dobiju neku prepricanu ili prepisanu poruku? Zar to nije bezlicno? Ne bi li vise trebalo da se ceni poruka koja je originalna i namenjena samo toj osobi?
Ako nekoga voliš, ne smeš želeti da ga poseduješ ili da ga želiš samo za sebe. Ako nekoga zaista voliš, onda mu daješ apsolutnu slobodu. To znači da mu, na kraju krajeva, ostavljaš slobodu i da on tebe ne voli. Prava ljubav je samo ona koja daje neuslovljeno time da li će joj to biti vraćeno, i štaviše, daje čak i kada vidi da joj se ne vraća...

(ovo nije ni poruka, ni pesma, već misao i činjenica...)
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 12:05 am.