Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: EbigeJL
Ovu pricicu sam nasla na netu i koristi se u radionicama radi konfrontiranja razlicitih vrednosti koje svi imamo.Nema ispravnog resenja,sve zavisi iz kog ugleda na situaciju i kakve moralne vrednosti imamo.
Cilj je da poredjamo likove na osnovu naseg sistema vrednosti i da damo objasnjenje zasto?


Ebigejl voli Toma koji zivi sa druge strane reke. Poplava je unistila sve mostove kojima se ide preko reke, preostao je samo jedan camac. Ebigejl je zamolila Sinbada, vlasnika camca, da je prevede preko reke. Sinbad je pristao ali je za uzvrat trazio da Ebigejl spava sa njim.

Ebigejl nije znala sta da uradi pa je otrcala svojoj majci da je pita sta da uradi. Majka joj je rekla da ne zeli da se uplice u njen zivot. U svom ocajanju, Ebigejl pristaje da spava sa Sinbadom, koji ju je nakon toga prevezao preko reke. Stigavsi na drugu stranu, Ebigejl je potrcala prema Tomu i radosno ga zagrlila, a potom ispricala sve sto se dogodilo. Kada je to cuo Tom ju je nabusito odgurnuo od sebe, a nakon toga Ebigejl odlazi.

Nedaleko od Tomove kuce, Ebigejl srece Dzona, Tomovog najboljeg prijatelja, kome je ispricala sve sto se desilo. Dzon prebije Toma za sve sto je ucinio Ebigejl i potom odlazi sa njom.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 7:55 am.