Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Saska »Blogovi

Živi u Кичево, Makedonija · 47 godina
Saska

od
Едно топло попладне се одмарав…Одеднаш слушнав шкрипење на паркетот.Станав затоа што не ја очекував мојата пријателка толку рано. Меѓутоа на сред соба приметив убав дотеран господин, со пријатен надво...