Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.
74170083_567281940691206_1354554327775051776_n

damica

46 godina
Osnovni info
Pol:
Godina:
46
Lokacija:
Član od:
Jun 18, 2019
Članstvo:
Članica
Pregleda profila:
372
Prati preko RSS-a:
16
Opišite tačno kakvog partnera tražite?
NE TRAŽIM, IMAM!!!
TAČNO OVAKVOG.. prijatelja, partnera, vrhunskog ljubavnika, brata, šefa kuhinje, električara, stolara, vodoinstalatera, mehaničara, bravara, dekoratera, stilistu, seksologa, ginekologa, psihologa, psihijatra, uho za slušanje, organizatora, dobrog oca, čistog i urednog, saosećajnog, toplog, mačo, atletski građenog, visokog, pažljivog, galantanog, inteligentnog, duhovitog, misterioznog, ćutljivog, kreativnog, nežnog, jakog, grubog, punog razumevanja, tolerantnog, mudrog, ambicioznog, sposobnog, hrabrog, odlučnog, iskrenog, oslonca u životu, strastvenog, džentlmena, MANGUPA I MRUGUDA!
Visina
180
Boja kose
druga...
Boja očiju
druge...
Dužina moje kose
duga
Pušite
ne pušim
Alkohol
ne pijem
Bavite se sportom ili rekreativno vežbate? Navedite.
Navodimo..
Omiljena klopa?
Imam
Moj moto (poruka)
Životna šansa je poput šibice. Samo se jednom može iskoristiti. Pa ti gledaj kako ćeš da zapališ.
Želim još da kažem
Variram od preosetljive do neosetljive!

Jer..

Više nemam strpljenja za neke stvari u životu! Ne zbog toga što sam postala arogantna, nego jednostavno zato što sam došla do tačke kada više ne želim da gubim vreme na stvari koje me čine nezadovoljnom ili tužnom.

Nemam više strpljenja za cinizam, preterani kriticizam ili bilo kakve zahteve. Izgubila sam volju za udovoljavanjem onima koji me ne cene, nemam ljubavi za one koji me ne vole i ne želim da se nasmešim onima koji se ne smeše meni.

Neću da trošim više ni sekundu na one koji me lažu ili pokušavaju da manipulišu. Ne želim više ni da budem u blizini onih koji se pretvaraju, koji su nepošteni ili površni.

Ne tolerišem akademsku aroganciju i ne prihvatam popularnu trivijalnost. Mrzim konflikte. Verujem u svet pun različitosti i zato izbegavam ljude sa krutim stavovima i nefleksibilnim osobinama.

U prijateljstvu ne tolerišem nedostatak odanosti i izdaju. Ne slažem se sa onima koji ne znaju da daju kompliment ili reč ohrabrenja.

Teško mi je da shvatim ljude koji ne vole životinje.


A povrh svega, nemam strpljenja ni za koga ko ne zaslužuje moje strpljenje!!!