Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Ne znam šta mi je bilo taj dan, ali osecala sam se jednostavno ispcrpljenom. Popila sam na brzinu jednu kafu i odmah legla u krevet. Ali nisam mogla da zaspim. Bila sam preumorena da bih spavala. Prevrtala sam se levo – desno i na kraju mi je pogled uvek završavao uperen ka belom zidu. Ali ostala sam u krevetu i u svojim mislima. Setila sam se onog novog radnog kolege. Imao je tek dvadeset godina, svež momak sa fakulteta, tako je dobro izgledao. Pocela sam da se diram po celom telu. Kako bi volela da mi poliže picu sada… mmmm… U tom trenutku je ušao i moj muž, ugledao me je na krevetu kako trljam grudi. U medju vremenu sam se vec bila skinula. Ostala sam samo u belim gacicama. Bile su tako uske. On me je i dalje posmatrao, bio je malo zacudjen, ali primetila sam da se i on poceo paliti na mene.

“Dodi, oslobodi me ovih uskih gacica” – rekla sam mu.

On je svukao sa sebe onu jaknu i odmah mi je prišao. Poljubio me je u usta, brzinski, jezikom je došao do pupka i produžio do gacica. Osecaj uzbudenja je bio neverovatan. Moj muž je od mene stariji deset godina, ali dobro se slažemo vec od pocetka. Toliko godina smo u braku i ovo je bio prvi put da me je uhvatio pri mastrubiranju. Nisam se nimalo osecala zatecenom, on me je vec toliko puta zadovoljio.
Ali moje misli su bile kod mog novog radnog kolege. Sada bi mi on jezikom prelazio preko gacica, a moja pica je bila tako vlažna.
“Aaah, oslobodi me više” – izgovorila sam u dahu, kao da sam doživljavala orgazam.

Moj muž je to i ucinio, svukao ih je lagano i lepo. Liznuo me je oprezno kao da po prvi put kuša moju picu. Zatim je poceo jezikom da je obraduje, da je liže i da je udara. Njegov vruci jezik je ulazio u moju mackicu a njegove usne su u prolazu stiskale moje usnice.
Videla sam da on skida svoje gace. Polako ga je sebi drkao dok je mene zadovoljavao. Pogledala sam njegovu kitu i pomislila koliko li je veci penis od mog kolege. Volela bih da me on sada zadovoljava. Držala sam oci zatvorene, mislila samo na njega i prepustila se osecaju lizanja. Nisam imala snage da se pomerim. Bila sam tako umorna od posla, ali i napaljena.

Odjednom su me preplavili osecaji kao da ulaze dva penisa u mene. Pocela sam da svršavam i da uzdišem. Od uzdaha postali su vrisci, i moj muž je svršavao. Stavljao mi je dva prsta u mackicu a ja sam uzdizala noge da oni dublje upru. Moj muž me i dalje tucao prstima, ulazili su duboko u mene.
Legli smo jedno pored drugog još u uzdisajima, poljubili smo se još jednom i odmarali se.

Nismo ni reci progovorili. Ja sam se osecala tako loše. Pored voljenog muža sam mislila na drugog muškarca, to mi se nikada pre nije dogodilo. Da sam se ovako napaljena našla kod tog radnog kolege, sigurno bih mu dala da mi ga stavi. Kada je moj muž napustio sobu, ostala sam sama sa svojim prljavim mislima i sa blagim osmehom sam zaspala…