Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Za analni seks je najbitnije jedno pravilo – važno je u njemu uživati. Zato je prvi i najbolji savet opustiti se pre i za vreme analnog seksa.

Opušteni smo kad ne razmišljamo o posledicama. Tako je neprijatelj broj jedan analnog seksa zapravo strah od neželjenog braon momenta koji se po svaku cenu mora izbeći jer je momentalni turn-off, a i potpuno je razumljiv.
Amateri za pripremu pred analni seks koriste metodu gladovanja, međutim, treba bespogovorno prihvatiti savet iskusnih – klistirajte se. Pogotovo što je oprema za klistiranje dostupna u apotekama, a još više zbog toga što se ispiranje debelog creva može izvesti i u kućnim uslovima; skine se glava od tuša kako bi kroz crevo potekao tanak, nežan, ali usmeren mlaz mlake vode, i onda se taj mlaz usmeri u anus, sačeka se neko vreme, i kada dođe do nagona za pražnjenje, samo se to i uradi.
Analni seks ne vodi ka oplodnji, pa evolucija anatomije nije baš naklonjena toj svrsi – guranje bilo čega u analni otvor predstavlja veći stres za telo nego u vaginalni. Ali baš u tome i jeste čar, složiće se svi fanovi jebanja i primanja u guzu.

Jasno je da analni otvor možemo dosta raširiti i tako se jako dobro igrati sa njim, a i na tržištu postoji ogroman broj pomagala za tu vrstu uživanja (lubrikanti, popers, butt plug, itd.).
Još jedna nezgoda koja potencijalno sreću kvari ljubiteljima anala jeste moguća povreda anusa. Te mikro povrede su vrlo nezgodne jer, ako se dogode, postaju mesto za prenos bilo kakvih infekcija, a naročito za bolesti koje se prenose seksualnim putem, jer ti mikroorganizmi sada mogu doći direktno u kontakt s krvlju.

Jedini način je, opet, opustiti se i pripremiti se kako bi se izbegle povrede jer se anus dobro ponaša samo kada je dobro pripremljen.
Captcha izazov
Osveži sliku
Prepišiti verifikacijski kod iznad