Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od u klubu Keri Bredšo klub

Svi pravimo greške.. Kažu na greškama se uči.. Ukoliko postanemo svesni sopstvenih grešaka to će nam pomoći da upoznamo sebe, a i druge bolje.. Upoznavanje grešaka je prvi korak u njihovom menjanju..

Neko pravi greške zbog preterane vere u sebe, neko zbog nedostatka emotivne inteligencije, neko se predaje zbog neuspeha, neko nema hrabrosti, neko pak radi više zadataka u isto vreme, neko teško prihvata tuđe mišljenje i ima potrebu da uvek bude u pravu.. Doduše, tu imamo i kategoriju "bezgrešnih", ali o tome ćemo drugi put.. Smile

Greške su sastavni deo života.. 

Da li ćemo nešto gledati crno-belo, da li ćemo nešto generalizovati, da li ćemo paranoisati, preuveličavati, da li ćemo prebacivati krivicu na drugoga, etiketirati itd zavisi od mnogo faktora.. U skladu sa tim život svih nas je drugačiji..  

Ali šta ćemo ako naiđemo na greške koje mogu imaju dalekosežne, katastrofalne posledice, pogrešnoj proceni koja može ugroziti nečiji život ili naš, svesnim greškama koje činimo ne razmišljajuči o sutra.. Da li baš uvek možemo nešto naučiti iz grešaka koje pravimo, a da ne bude prekasno? Da li baš svi dočekaju mogućnost da grešku isprave?

Da li ste razmišljali o tome ...?

 

  i  lajkuje ovo.
Sone
Kako ono ide pesma, tuzne noci nase besana, tad nas muce sve greske i tudje i nase, a kad svane nova obaveza pred nas padne i radis kako najbolje znas i umes...
  • Maj 1, 2020
  • ·
  • Lajkuj
Paraskeva
Po meni postoje: nase greske koje ugrozavaju (manje ili vise) druge osobe i nase greske koje nam promene raspolozenje, pa i zivot. One prve mogu biti namerne (zlonamerne) i slucajne koje se dese iz najbolje namere (hocemo nekome da pomognemo ali lose procenimo i pogresimo).
Ljudi grese i grese....
  • Maj 20, 2020
  • ·
  • Lajkuj
Captcha izazov
Osveži sliku
Prepišiti verifikacijski kod iznad