Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

ŠTETNA ZRAČENJA:Štetna zračenja deluju na ljudski organizam ometajući metabolizam i normalan rad ćelija i tako dovode do bolesnih stanja i tegoba. Ne postoji prostor u kome čovek radi, boravi ili spava u kome nema nikakvih štetnih zračenja. Najopasniji je uticaj zračenja na onim mestima gde se provodi najviše vremena: krevet i radno mesto. S obzirom na to da se ova zračenja ne mogu svesno uočiti, navodimo neke od simptoma pomoću kojih možete da ih prepoznate.
Na radnom mestu: nelagodan osećaj, teško disanje, nervoza, brzo umaranje, glavobolja, smetnje srčanog ritma, oscilacija krvnog pritiska; potreba za kafom ili cigaretom da se održi potreban ritam rada, posezanje za tabletama, sklonost bežanju s radnog mesta iz neobjašnjivih razloga; kod osetljivih osoba nežne konstitucije dolazi do vrtoglavice, ponekad i do gubitka svesti, čestih mučnina i povraćanja; s posla se uz normalan ritam rada odlazi u stanju potpune iscrpljenosti, razdraženosti.
Za vreme spavanja: nemiran, isprekidan i loš san, stenjanje, teško disanje, iako ste umorni ne možete da zaspite, dižete se umorniji nego što ste legli, grčevi ili hladnoća u udovima, trnci i ukočenost, smetnje srčanog ritma, noćne oscilacije krvnog pritiska.
Najčešći izvori: dalekovodi, transformatorske stanice, radio-odašiljači, televizijski i mobilni odašiljači, radarski uređaji, kućni aparati, bežični i mobilni telefoni, kompjuterski monitori,
Da li je neko obratio pažnju na osobe koje imaju neke smetnje u razvoju gde spavaju ili borave najveći deo dana.
Sada postojo mogućnost zaštite uz proizvode koji imaju sertifikat od IGEF Zapadne Nemačke.
BOLESTAN NE JEDE MNOGO, ALI MNOGO TROSI.
TAKO JE MALO POTREBNO DA BUDEMO SRECNI, I JOS CUDNIJE KAKO NAM TO MALO UVEK NEDOSTAJE.