Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Ko zivi u ljubavi vise od drugih je izlozen opasnostima i cesto mora da plati visoku cenu.Umesto da otvori dusu ljubav je mnogo puta zatvara.Zasto? Da li se mozda bojimo da je ljubav kao hrana,kao voda, kao pare, da ce naici neko pohlepniji od nas i da ce je prozderati pred nasim ocima.Ali ljubav je kao vazduh. Beskonacna.Ne moze da se podeli u komadice, da se stavi u naprtnjace, u torbice, da se skloni za nuzdu. Ne moze se uzeti komadic ljubavi jer cemo uvek naci nekoga ciji komadic ce nam izgledati veci.I tako demon zavisti pustosi svet.Covekov strah da nece imati dovoljno, cini ga skrtim.Zgrabicu, dograbicu.Sto vise grabim i stiskam vise se bojim da cu izgubiti, da necu imati dovoljno.

U medjuvremenu, u SVOM SRCU ostavite prostor da deluje milost. Natovarite na ledja svoj ranac prepun slepila, nasilja, mrznje, gorcine i pocnite da koracate.Hodajte i ako vam govore da je uzaludno, ili da na to nemate vise pravo.Nastavite da hodate iako ne vidite vise puta, ako ga obavija magla ili ako vodi nesigurno na ivici provalije.I hodajuci pre ili kasnije primeticete da je zivot put koji treba preci, a ne caura u kojoj najvise sto se moze jeste da se protegnu noge.

Vecina ljudi danas ne zivi vec ceka da zivot prodje.A on postaje puki kontejner zabava koje sluze da se prevari dosada. U sta se onda zivot pretvara...."