Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Ja sam, koliko juce imao "idi mi dodji mi avanturu... izbrisao profil pa se odmah sutradan vratio, sa novim, ali vrlo prepoznatljivim nick-om.

Jedno od mojih nacela glasi: "Dobronamernima ne treba objasnjavati, zlonamernima ne vredi". Zato ne objasnjavam nikome. Ovoga puta cu da nacinim izuzetak.

Jedan od ucesnika ovog foruma je, zlonamerno, konstatovao kakao sam ja svoj profil izbrisao zato sto je za moderatora imenovan zedlion. Pogresno dragi "prijatelju". U postu koji je izbrisan je, istina, pisalo da ja nikada necu napisati ni jednu rec na temi na kojoj je zedlion moderator, ali....

Ali je pre toga pisalo da sam ja prilicno zauzet, da nemam vremena da bih se forumu posvetio onoliko dugo koliko to zahteva moderisanje, makar i malih tema i stavio sam jos nekoliko primedbi na ceo moderatorski koncept (sto je, pretpostavljam, i bio razlog za brisanje tog posta).

Dakle, nisam napustio sajt zato sto je za moderatora imenovan zedlion, nego zato sto sam za moderatora imenovan ja.

Vratio sam se, pre svega, jer volim da se druzim sa brojnim ljudima na ovom forumu, a i zato sto sam dobio vise poziva, polaskan brojem ljudi koje je ozalostio moj (i za mene) iznenadni odlazak. To sto je moj povratak ozalostio neke clanove mi ne laska, ali me i ne pogadja.....

Da zakljucim, ako ima zainteresovanih da budu moderatori umesto mene, neka se jave. Sa zadovoljstvom cu da im prepustim tu, nezeljenu "vlast". A dok se ne pojavi zamena, ja cu da se trudim da ne koristim uredjivacka prava.
><
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 1:49 am.